Figuranten gezocht voor de One Night Stand 'Flarden van Thomas'

25-apr-2013
539 x bekeken

Column Film produceert dit jaar de One Night Stand "Flarden van Thomas"
Voor deze productie zijn we opzoek naar figuranten: 


Leeftijd 27 t/m 45+ die het leuk vinden een dagje of meer in een sjiek restaurant te vertoeven als gast of op een feest aanwezig te zijn.

Opnames feest vinden plaats op: 
9 en 10 mei in Aerdenhout (30 km vanaf ring Amsterdam)

Opnames restaurant vinden plaats op: 
19 en 20 mei in Amstelveen (10 km vanaf ring Amsterdam)

Synopsis:
Flarden van Thomas gaat over een jongen die niet gezien en gehoord wordt door zijn ouders. Omdat Thomas last heeft van hoestaanvallen en benauwdheid brengen zijn ouders hem naar een magnetiseur. Onder het mom van 'de behandeling' doet de magnetiseur, meneer Lambrechts hele andere dingen met de jongen. De ouders van Thomas zijn vooral druk bezig met hun eigen sores. Ze hopen oprecht dat meneer Lambrechts alle problemen op zal lossen zodat ze een goed functionerend gezin kunnen zijn. Zonder dat ze het doorhebben, duwen ze Thomas steeds verder de afgrond in.

Vergoeding:
Column Film bied je een gezellige, leuke maar bovenal ervaringsvolle dag!
Aan het einde van de draaidag ontvang je € 35,00 (dit is inclusief reiskosten of andere kosten). Voor eten en drinken wordt uiteraard gezorgd.

Wat moet je doen:
Lijkt het je leuk om te komen figureren en pas je in het profiel, stuur dan een mail o.v.v Flarden van Thomas met daarin een recente foto van jezelf, woonplaats, leeftijd en je telefoonnummer naar:

info@columnfilm.com

stuur door