Stagiair Copywriter
Bureau Kellerman
| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen
bureau kellerman is een in Ouderkerk aan de Amstel gevestigd reclamebureau met een prachtige lijst van regionale, nationale en internationale opdrachtgevers. Met activerende communicatie en actiematige concepten brengen we mensen in beweging. Print of online, audio of video, outdoor of instore, onze communicatie kent geen grenzen. Wij zijn een hands-on reclamebureau, dat snel schakelt met onze opdrachtgevers. Van strategie tot en met executie, het hele traject kunnen we uit handen nemen. Met zo’n 30 gedreven collega’s weten we complexe projecten te realiseren en het onmogelijke waar te maken. De ingrediënten hiervoor zijn creativiteit, een dedicated team en een flinke dosis gezond verstand.

Lokatie
Ouderkerk aan de Amstel

Omschrijving
Als stagiair copywriter draai je mee met het creatie-team van Bureau Kellerman bestaande uit 3 art-directors en een copywriter. Samen met hen bedenk je creatieve (schaduw) concepten en ben je medeverantwoordelijk voor een juiste tekstuele output. Dit betekent dat je voor advertenties, brochures e.d. aansprekende teksten schrijft in vlekkeloos Nederlands en goed Engels. Daarnaast ga je ook voor digitale media concepten bedenken en teksten schrijven; denk social media als Facebook en SEO/SEA teksten.

Periode
Er zijn twee mogelijkheden:
- Half jaar stage lopen
- Geheel jaar stage lopen

Functie eisen / profiel
Tijdens deze stage leer je meer over creatie, hoe jouw concepten concreet worden gemaakt door de studio en hoe om te gaan met klanten. want waar mogelijk draai je als volwaardig lid mee van het creatie-team, zodat je stageperiode bij Kellerman écht leerzaam is.

Wat bieden wij?
Een stagevergoeding van 450,- euro per maand

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Bureau Kellerman
login om te reageren op dit bericht
Op: 16-06-2017 / 59 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 01-09-2017
bekijk profiel