Straatinterviews cameraman/vrouw gezocht
Guiseppe
Hoi!

Ik ben al zeker een jaar bezig met de voorbereiding van een kleinschalige productie waarbij ik o.a. elke week straatinterviews op youtube wil gaan plaatsen in een geheel nieuw jasje. Mijn kwaliteiten zijn grafisch, presenteren, organiseren en ondernemen als het om videoproducties gaat.
In het verleden heb ik klanten in de liefde gecoached, trainingen gegeven, feestjes en zaken laten opnemen dus ik heb er wel enigszins verstand van.
Een compilatie van een productie en feest kun je hier zien:
https://www.youtube.com/watch?v=V3YRKVkcT28

Een fragment van tv:
https://youtu.be/mSB5Sy9_ygk

Ik heb enkele jaren geleden besloten om het aankomend jaar mij volledig op online video en de liefde te storten, vandaar dit concept. Ik heb wel dingetjes met video gedaan maar altijd als een leuke hobby.
In dit concept draait om het interviewen van vrouwen, daten, relaties. Ik geloof dat wij meer liefde in de samenleving kunnen gebruiken (zeker in deze tijden). De liefde blijft toch iets bijzonders in het leven waarbij 2 mensen samen komen om een te willen zijn. ik zal ook zoeken naar diepere antwoorden maar het blijft luchtig hoor! Ik hou wel van humor dus komt goed. De exacte inhoud concept wat dit uniek maakt zul je later horen. Ik vind humor erg belangrijk maar ik zal geen mensen voorschut zetten. Het is leuk, leerzaam en onthullend.
Ik wil met jou met dit concept graag naar de mensen toe. Als het even kan iedere keer een andere stad bezoeken, interessante plaatsen bezoeken en leuke mensen ontmoeten.

Type
professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Ik zoek iemand die dit leuk lijkt en zelf ook mogelijkheden ziet heeft bij het interviewen van vrouwen / mannen / daten etc, en hier graag meer mee wil doen. De manier van werken en wat wij doen spreekt je aan.

Ik ben zelf dating coach geweest naast mijn ondernemerschap in websites / media en wil deze expertise nu via media gaan inzetten.
De laatste paar jaar heb ik even een time-out genomen en ben ik vooral achter de schermen bezig om o.a. dit concept uit te denken / ontwerpen etc. Ik zoek een cameravrouw/man die enthousiast wordt van dit bericht.
Hij of zij moet ieder geval een camera en microfoon hebben en het video gedeelte en geluid goed weten vast te leggen op straat. Montage kan iemand anders altijd doen. Als het zo is dat ik apparatuur moet kopen valt daar wel over te praten.

Periode
Minimaal een halfjaar.

Functie eisen / profiel
Minimaal 1 halve dag per week of per 2 weken met mij de straat op om opnames te maken.
Flexibel in de omgang. Ik ben geen 9 tot 5 persoon en leef vrij ontspannen.
Je woont in Amsterdam.
Je bent jong van geest en houdt van grapjes, je wilt het leven leuk maken door nieuwe dingen te proberen etc etc.
Je hoeft geen auto te hebben.

Wat bieden wij?
Ik bied een vergoeding.
Een mogelijkheid in het concept in te springen qua verdiensten (mits interesse)
Een leuke ervaring, wellicht ben je zelf vrijgezel of wil je hier meer over weten wat betreft de liefde/man/vrouw.
Leuke resultaten online en de credits ook voor jou erbij.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Guiseppe
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-10-2017 / 340 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)
bekijk profiel