Presentatie talenten gezocht!
Arvin Mulder
Hillywood Tours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot.In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Nick en Simon of achter de desk van RTL Boulevard! Of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor.

Type
professionele productie

Lokatie
Mediapark Hilversum

Omschrijving
De hillywoodtours is op zoek naar enthousiaste gidsen die goed zijn in presenteren en het leiden van een grote groep mensen.

Periode
Wij zijn op zoek naar gidsen die de weekenden en schoolvakanties beschikbaar zijn.Je kunt zelf aangeven welke dagen en uren jij wil werken

Functie eisen / profiel
- Je bent enthousiast, gemotiveerd en leergierig
- Je bent in het bezit van een autorijbewijs
- Je woont in de omgeving van Hilversum
- Je bent in de weekenden en schoolvakanties beschikbaar
- Je weet veel van televisieprogramma's af
- Je staat als zelfstandige ingeschreven bij de kamer van koophandel

Wat bieden wij?
Waarom werken bij Hillywoodtours?

De Hillywoodtours is een leuk bedrijf waar je veel kunt leren op het gebied van presenteren en het leiden van grote groepen mensen, daarnaast ben je werkzaam op het mediapark waar alles gebeurt op het gebied van televisie.

Jouw toekomstige collega's zijn professioneel, energiek, eigentijds en hebben passie voor de bezoekers. Omdat je in een klein team werkt, zijn een goede samenwerking en collegialiteit erg belangrijk.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Arvin Mulder
login om te reageren op dit bericht
Op: 08-02-2019 / 221 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op: 02-03-2019
bekijk profiel