Gezocht: Cameramannen en -vrouwen
Inhousefilming.com
Wij zijn Inhousefilming.com en helpen bedrijven om structureel met film te communiceren. Wij helpen onze klanten bij het uitdenken van hun videocommunicatie doelen en zorgen ervoor dat ze zelf video's kunnen filmen en produceren. Wij verzorgen de professionele montage.
Naast het DIY concept, helpen we onze klanten desgevraagd ook bij volledige videoproducties. Om ons netwerk uit te breiden en zo onze klanten nog beter te kunnen helpen, zoeken we cameramannen (en vrouwen ;-) in heel Nederland.

Type
professionele productie

Lokatie
Leiden

Omschrijving
Je bent een super enthousiaste cameraman/vrouw. Je barst van het talent en deelt dat graag met de rest van de wereld. Je deinst niet terug voor inhoudelijke items met een hoog abstractieniveau, maar je kunt ook vlotte creatieve items met veel sfeerbeelden maken. Dit alles doe je met je eigen apparatuur.

Samen met een regisseur of met de klant ga je op pad en maak je beelden waar een editor bij ons op kantoor mee aan de slag kan. Met name wanneer je zonder regisseur op pad gaat wordt een pro-actieve en behulpzame houding van je verwacht. Je denkt met de klant mee en komt zo nodig met suggesties om het maximale uit de draaidag te halen. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van extra shots zijn, maar ook verhaaltechnisch; als je iets mist, geef je dit aan en overleg je met de klant om tot een goede oplossing te komen.

Periode
Onbepaald.

Functie eisen / profiel
Het is belangrijk dat je eigen apparatuur hebt, zoals een Sony FS5, FS7 of een camera van vergelijkbaar niveau, inclusief een audioset (zenderset en handmicrofoon). Bij voorkeur heb je ook de beschikking over een lichtset.
- Je hebt eigen vervoer.
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als cameraman, bij voorkeur in de bedrijfswereld.
- Je kunt goed omgaan met wisselende omstandigheden.
- Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels.
- Als je je portfolio instuurt dan kunnen we jou het beste beoordelen op complete video’s. Stuur dus linkjes naar ‘eindproducten’ en niet naar showreels.
- We werken niet met cameramannen die filmen met DSLR.

Wat bieden wij?
Een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer.
Een vergoeding van 425,- per dag, inclusief apparatuur. Een dag duurt maximaal 10 uur inclusief reistijd.
Mooie klussen voor grote klanten.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Inhousefilming.com
login om te reageren op dit bericht
Op: 26-02-2019 / 417 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op: 26-03-2019
bekijk profiel