Argus productions zoekt verhalenvertellers en beeldbewerkers
Sven van Herk
Lokatie
Utrecht

De mediamaker die Argus Productions zoekt moet beschikken over de volgende punten:
- Leergierigheid: Wij zijn opzoek naar iemand die nieuwe dingen wil blijven leren en in meerdere omgevingen aan de slag kan gaan. Je werkt namelijk niet vast op één locatie.
- Kennis over de entertainmentindustrie & storytelling: Een mediamaker moet op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen om het complete verhaal te kunnen vertellen.
- Achtergrond in communicatie en/of journalistiek: De manier waarop je een verhaal overbrengt is essentieel. Vandaar dat een mediamaker bij Argus Productions het nieuws moet kunnen vormgeven met behulp van beeld en woorden. Het is een belangrijke taak met als doel het publiek écht te bereiken.
- Stressbestendig: Het samenstellen en monteren van je mediaproduct gebeurt onder de druk van deadlines. Je durft keuzes te maken als het er op aankomt.

Periode
Wanneer begin je?
Je kan zo snel mogelijk aan de slag

Functie eisen / profiel
Wat ga je doen?
- Je monteert nieuwsitems, vandaar dat je op de hoogte moet zijn van het laatste entertainment nieuws. Het overbrengen van een verhaal is hierbij essentieel.
- Je gaat het team ondersteunen bij het monteren van de Youtube content.
- Je schrijft teksten bij snelle nieuwsvideo’s

Wat bieden wij?
Wat jij meekrijgt als editor?
- Argus Productions werkt met de grootste mediapartijen in Nederland. Dit geeft je de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden.
- Door ons ‘Never Stop Learning’ principe word je continu bijgeschoold en ben je daarom breed inzetbaar. Dit vergroot je kansen voor baanzekerheid. Bijscholen in de media doe je dus bij Argus Productions.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Sven van Herk
login om te reageren op dit bericht
Op: 01-04-2019 / 451 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op: 29-06-2019
bekijk profiel