Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de VERS prikborden hebben tot doel de VERS-site een veilige en aangename discussie- en kennisuitwisselplek te maken voor film- en televisiemakers.

Leden en vrienden van VERS kunnen gratis gebruik maken van de prikborden.
Andere gebruikers moeten een kleine vergoeding (€1.30) betalen voor de volgende prikborden: Werk aangeboden, Werk gezocht, Workshops, Acteurs gevraagd, Acteurs aangeboden.

Over de berichten
VERS heeft zich tot doel gesteld om van De Prikborden een plek te maken waar film- en televisiemakers kennis kunnen uitwisselen, elkaar kunnen ontmoeten en waar een volwassen en beschaafde discussie mogelijk is over alles wat relevant is voor het uitoefenen van het vak. Daarom verzoeken we je om je bijdragen beleefd, netjes en relevant te houden.

Niet schelden of bedreigen - niet op de prikborden, maar ook niet per email aan een gebruiker. Onwettelijke, agressieve, bedreigende, lasterlijke, vulgaire, schadelijke, obscene, racistische of anderszins ongewenste bijdragen zijn niet toegestaan.

Respecteer andere gebruikers. Gebruikers van alle leeftijden en niveaus doen mee aan discussies op de prikborden.

Je mag hetzelfde bericht maar een keer plaatsen en niet meerdere keren op verschillende prikborden. Dubbele oproepen worden verwijderd.

Plaats geen irrelevante berichten.

Het plaatsen van berichten alleen in hoofdletters of met niet relevante tekens wordt niet op prijs gesteld.
Het is niet toegestaan om commerciële oproepen te plaatsen, daar is de advertentieruimte voor ( advertentie@VERS.nl).

Berichten die een andere taal dan Nederlands of Engels bevatten, kunnen verwijderd worden.
Om jezelf als acteur of actrice aan te bieden moet je tenminste 16 jaar te zijn.
Het is voor castingbureau's, agentschappen en andere bedrijven die op een of andere wijze personen of bedrijven vertegenwoordigen niet toegestaan algemene oproepen ter uitbreiding van het bestand te plaatsen.
Je mag jezelf niet voordoen als een ander persoon. Het is daarom niet toegestaan om met meer dan 1 gebruikersnaam actief te zijn op de prikborden.

Aanstootgevende gebruikersnamen worden geblokkeerd.
Oproepen voor producties met een louter pornografisch doel zijn niet toegestaan.
Het is in principe toegestaan om adressen van websites (URL's) in je bericht op te nemen maar als je naar websites linkt die wettelijke grenzen en/of de grenzen van het fatsoen overschrijden, kan je bericht worden verwijderd.

Maak je berichten niet te lang. Ongeveer 500 woorden is de maximale lengte.

Wanneer je reageert op een discussie, reageer op de inhoud van de berichten, niet op de persoon.
VERS houdt de prikborden zo goed mogelijk in de gaten, maar is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de berichtgeving van malafide bedrijven. Wel doet VERS moeite om berichten te verwijderen van mensen van wie bekend is dat zij zich met malafide praktijken bezighouden.

VERS behoudt te allen tijde het recht om de onderstaande Algemene Voorwaarden aan te passen met of zonder berichtgeving.

VERS behoudt te allen tijde het recht om advertenties naar eigen inzicht te verwijderen.

Wetgeving
Berichten die laster, smaad of ander illegaal materiaal bevatten, worden verwijderd. Denk onder meer aan tekst, afbeeldingen, video, programma's of muziek. Een bericht plaatsen met de bedoeling om een illegale daad te verrichten, is strikt verboden.
Je gaat ermee akkoord alleen materiaal te plaatsen waar je het auteursrecht of een andere toestemming om het elektronisch te verspreiden van hebt. Je mag geen inbreuk maken op de rechten van derden of plagiaat plegen. Dit omvat auteursrecht, merknamen, handelsgeheimen, persoonlijke informatie en/of eigendomsrechten.

Privacy
Ons registratieproces verplicht je om je emailadres te geven, we gebruiken deze informatie om je recht op toegang tot de discussies te bevestigen. In voorkomende gevallen gebruiken we het emailadres om contact met je op te nemen. De VERS zal je emailadres niet aan derden ter beschikking stellen.

Maximaal is 1 gebruikersaccount per gebruiker toegestaan. Indien er voldoende aanwijzingen zijn dat gebruikers van het prikbord meerdere gebruikersaccounts hanteren, kunnen deze worden verwijderd.
Indien je een bericht ontvangt van VERS prikborden via email dien je hiermee vertrouwelijk en respectvol om te gaan. Deze correspondentie mag daarom niet op het prikbord worden gepubliceerd.
Indien je je niet houdt aan deze Algemene Voorwaarden, kan je bericht zonder opgave van reden verwijderd worden.

Eventueel word je per email gewaarschuwd. Deze waarschuwing kan betekenen dat je tijdelijk niet mag deelnemen aan de discussies of berichten mag plaatsen op de VERS prikborden. Als je na deze waarschuwing de Algemene Voorwaarden opnieuw schendt, wordt je toegang tot de VERS prikborden voor langere tijd geblokkeerd.

VERS behoudt zich het recht voor om berichten die in strijd zijn met de voorwaarden van de site of de doelstellingen van VERS te verwijderen.

Daarnaast behoudt VERS zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden op elk moment te kunnen wijzigen.

LET OP: BOVENSTAANDE REGELS GELDEN OOK VOOR DE BETAALDE PRIKBORDEN. BIJ VERWIJDERING WORDT GEEN GELD TERUGGEGEVEN!