Diverse Filmfestivals

VERS werkt samen met bijna alle grote filmfestivals in Nederland, zoals het Nederlands Film Festival in Utrecht, IDFA in Amsterdam, IFFR in Rotterdam, Go Short in Nijmegen, Imagine Film Festival in Amsterdam en het Cinekid Festival door heel het land.

Elke editie bekijken we welke professional programma’s interessant zijn voor de VERS doelgroep en regelen we een interessante korting voor onze leden. Op sommige festivals organiseren we jaarlijks zelfs een eigen programma, waar onze leden natuurlijk gratis (of met veel korting) naar toe kunnen.

Hou onze nieuwsbrief en social media kanalen (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de meest actuele voordelen bij de grootste festivals!

Cineville

Met de Cinevillepas ga je onbeperkt naar de film in meer dan 40 verschillende filmtheaters in 20 steden voor € 22,50,- per maand. Ben je onder de 30? Dan betaal je slechts € 18,50 per maand.

VERS-leden krijgen maar liefst twee maanden Cineville! Een betaald Cineville-abonnement loopt altijd voor minimaal vier maanden. Als VERS-lid krijg je eerst twee maanden gratis Cineville, daarna begint de betaalde periode van minimaal vier maanden en daarna is ‘ie per maand opzegbaar.

Als je gebruik wilt maken van deze korting, stuur dan een e-mail naar administratie@versfilmentv.nl met daarin jouw naam en VERS-lidnummer en vermeld dat het gaat om de ‘Cineville korting’. Wij sturen jou dan de aanmeldlink zodat jij jouw korting kunt krijgen.

Heb jij al een Cinevillepas? Geen probleem! Ook dan is er goed nieuws: als VERS-lid krijg jij 4 euro korting op je bestaande Cineville-abonnement. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Cineville en noem hierbij jouw VERS-lidnummer.

Website: https://www.cineville.nl/

De Documentaire Kickstarter van Creatief met Film

Loop jij al tijden met een documentaireplan in je hoofd, maar weet je niet waar je moet beginnen met zaken als schrijven, financieren en draaien? Dan is er goed nieuws, want VERS-leden krijgen vanaf nu €100 korting op hun inschrijving bij ‘De Documentaire Kickstarter’ van Creatief Met Film.
 
In dit moderne workshoptraject voor creatieve en ambitieuze filmmakers, worden colleges gecombineerd met praktische informatie en persoonlijke feedback. Een unieke kans voor professionele coaching en om gelijkgestemde mediamakers te ontmoeten in afwisselende, inspirerende settings.
 
Lees hier meer over de korting.
 

ScriptAcademy

Stichting ScriptAcademy is een particuliere vakopleiding met als doel: het professionaliseren van scenarioschrijven voor Nederlands film- en televisiedrama.

Een directe link met de praktijk is van groot belang. Daarom zijn er buiten de vaste hoofddocenten, Paul Bertram en David Lammers, vele gastdocenten aan ScriptAcademy verbonden. Je krijgt les van scenaristen zoals Philip Delmaar, Mieke de Jong, Ger Beukenkamp en ook van de Hoofden Drama van de omroepen en televisie- en filmproducenten.

VERS-leden krijgen kortingen op verschillende cursussen, zoals:
€10,- korting op de Eyeopener (normaal €50,-)
€100,- korting op de zesdaagse Scenario Basiscursus (normaal €1.549,-)
€100,- korting op de Workshop Script Ontwikkeling (normaal €1.549,-)
€250,- korting op het gehele basisjaar van de Tweejarige Opleiding (normaal €7.500,-)

Website: https://scriptacademy.nl/