VERS AvondWegens bewezen succes in eerdere jaren, zijn we weer terug met de GROTE VERS FILM QUIZ!
Ook dit jaar luiden we de zomer in met moeilijke en makkelijke film- en televisievragen, een borrel en uiteraard veel gezelligheid!

Durf jij het op te nemen tegen andere filmfanatiekelingen?
We hebben weer een aantal spannende rondes in elkaar gezet voor jullie. Uiteraard wordt het winnende team beloond met een leuke prijs. Voor de aller grootste verliezers is er een troostprijs. Dus weet je veel of juist helemaal niks: schroom niet om mee te doen!

Je kunt je opgeven in groepjes van maximaal 5. Heb je toevallig saaie vrienden en kan je geen groepje van 5 verzamelen, kom dan lekker in je eentje en sluit je aan bij andere mensen die nog een team zoeken!

Datum: 24 juni
Tijd: 20:00-22:30 + BORREL!
Locatie: VondelCS

Locatie: 
VondelCS
Vondelpark 3 
1071 AA Amsterdam

Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via eventbrite.nl of aan de deur (alleen pin). Gratis voor VERS en DDG leden op vertoon van een ledenpas (zorg wel dat je online je gratis kaartje reserveert). 

OVER

De VERS Avond in VondelCS is één van de meest succesvolle activiteiten van de vereniging. Iedere eerste maandag van de maand, van 20:00 tot 21:30, komen actuele items, workshops,  case-studies of sneakpreviews aan bod met belangrijke, verrassende en/of bijzondere sprekers uit het werkveld.Na afloop borrelen we na met de gasten en bezoekers.

Kosten: 
Gratis voor leden op vertoon van ledenpas 2019.
(Ben je lid maar heb je geen pas? Neem dan contact op met het secretariaat).

Niet leden betalen € 5,- 

Locatie:
VondelCS

Archief VERS Avonden 2019

Maandag 25 maart 2019
Preview Go Short

Maandag 4 maart 2019
Terug naar 90s jeugdtelevisie

Maandag 4 februari 2019
Nederlands Naakt