Kortingen

Op vertoon van je VERS-pas krijg je korting bij onderstaande bedrijven, bioscopen en filmfestivals. Naast de kortingen krijg je ook gratis toegang tot de VERS activiteiten zoals de VERS Awards en VERS Avonden in Het Ketelhuis. 

Voor je ledenpas is een foto nodig. Je kunt deze bij je profiel plaatsen of mailen naar administratie@versfilmentv.nlNEDERLANDS FILM FESTIVALHet belangrijkste filmfestival voor de Nederlandse film vindt ieder jaar eind september plaats in Utrecht. Gedurende 10 dagen zijn alle Nederlandse filmproducties van het jaar te zien, waarvan er meestal een groot aantal in première gaat. 

VERS-leden krijgen ieder jaar kortingen op vertoningen en feesten. 

Website: www.filmfestival.nl

EYE FILMVERS-leden krijgen op vertoon van de VERS pas € 1,50 korting op de reguliere prijs. Dit geldt voor filmvoorstellingen en tentoonstellingen.

Website: www.eyefilm.nl


BACKSTAGEBackstage is al meer dan 25 jaar dé winkel voor alle professionele make-up- en theaterbenodigdheden van de gerenommeerde professionele merken. Al jaren weten professionele visagisten uit de fashion-, film- en theaterindustrie als ook de zelfbewuste consument hun weg te vinden naar de Rozengracht in Amsterdam.

VERS-leden krijgen op vertoon van hun ledenpas 10% korting op de merken Make-up, Studio, Visign en Kryolan.

Website: www.back-stage.nlCINECENTEREen van Amsterdams meest populaire arthousebioscopen. Gelegen vlakbij het Leidseplein en tegenover de Melkweg, verrast het de bezoeker altijd weer op de pareltjes van de internationale arthouse films.

VERS-leden krijgen op vertoon van hun ledenpas 1,50 euro korting op alle voorstellingen behalve op vrij- en zaterdagavonden en feestdagen.

Website: www.cinecenter.nlCONCERTO & PLATOConcerto en Plato zijn een begrip. Een keten van wereldzaken. Nostalgisch en tegelijkertijd zijn tijd vooruit. Een hotspot voor muziekliefhebbers. Met een enorm aanbod van zowel nieuwe als tweedehands cd's, lp's en dvd's in alle denkbare genres. Met vestigingen in Amsterdam, Enschede, Zwolle, Groningen, Zwolle, Rotterdam, Leiden, Deventer, Apeldoorn en ook online.

VERS-leden krijgen op vertoon van hun ledenpas 10% korting.

Website: www.platomania.euFilmgear UnitedFilmgear United heeft een zeer breed aanbod op het gebied ENG Licht Geluid Camera Accessoires. Sinds 1991. 
 VERS-leden ontvangen op vertoon van hun ledenpas 10% korting op Nichiban Gaffa Tape, DT Gaffer Tape en Reinhardt Microphone Windshields.

Website: www.filmgear-united.comDSTTL / BBP LightDSTTL heeft een zeer breed aanbod op het gebied van professioneel continulicht en alle bijkomende toebehoren voor Broadcast, Film, Fotografie, Musea, Studio, Video en alle andere toepassingen.
Import & Distributie (Voor Europa) Sinds 1990.

VERS-leden ontvangen 10% korting op geselecteerde producten.

Website: www.bbplight.nleAVRJe kunt bij EAVR terecht voor het huren van losse, aanvullende apparatuur of complete sets, met of zonder bediening. 

VERS-leden krijgen 10% discount op gehuurde apparatuur (zoland deze uit eigen voorraad geleverd wordt en zolang er geen speciale pakketprijs geldt).

Website: http://www.eavr.nl
FIETSKOERIER.NLEen snelle, betaalbare en professionele koerier nodig? Bij De Fietskoerier ben je aan het juiste adres. Ze zijn betrouwbaar en volledig thuis in de film-en TV-wereld. VERS-leden krijgen op vertoon van hun ledenpas 10%  korting.

Website: www.fietskoerier.nlTAPESTAPES The Digital Connection is gespecialiseerd in datadragers en datavermenigvuldiging. Ruim 25 jaar geleden gestart  met de verkoop en het dupliceren van cassettebandjes. Vandaag de dag uitgegroeid tot de toonaangevende speler op het gebied van plastic cards, USB-sticks, VideoPacks, draagbare accu's,  CD’s, DVD’s en Blu-ray in Nederland, België en Luxemburg

VERS-leden krijgen op vertoon van hun ledenpas 10% korting op de catalogusprijs.

Website: www.tapes.nl
 


FOTOLAB KIEKIEFotoLabKiekie Amsterdam bestaat al meer dan 25 jaar. Van een reguliere fotozaak tot wat we nu zijn. Een professioneel fotolab en tevens familiebedrijf met deskundige medewerkers die u goed kunnen adviseren. Uw negatief/dia wordt door ons professioneel ingescand in ongecomprimeerd TIFF of JPG, geoptimaliseerd naar wens (eventueel referentie contacten), ontstoft en op formaat gemaakt. Hierna worden de scans op een cd of dvd gebrand of op uw meegebrachte media. 

Vers leden krijgen 10-15% korting op het scannen/digitaliseren.

Website: http://www.fotolabkiekie.comFOFIC


Fofic is gespecialiseerd in totaal-oplossingen voor de broadcast markt. Naast het leveren van videocamera's, statieven en andere AV hardware bieden wij kant en klare oplossingen op diverse gebieden.

Doordat de digitalisering van audio en video een steeds grotere rol speelt is veilige opslag (storage) van het materiaal van het grootste belang. Fofic is de aangewezen partij om u hierin te adviseren en u de juiste oplossing te bieden.

Vers leden krijgen 10-15% korting op Post Productie & Storage

Website: 
www.fofic.nl