3LAB: Serie Contest

geplaatst op 12-05-2019

DE INSCHRIJVING VOOR DE NIEUWE EDITIE VAN DE 3LAB: SERIE CONTEST IS WEER GEOPEND!

Vijf teams krijgen onder begeleiding van de publieke omroep de kans om een pilot te ontwikkelen van hun dramaserie-idee. Eén van deze vijf pilots wordt uiteindelijk doorontwikkeld tot een volledige serie voor NPO3 online. De deelnemende omroepen zijn: VPRO, BNNVARA, NTR, KRO-NCRV en AVROTROS

PITCH JE PLAN!
Voor 5 ingediende plannen is een budget beschikbaar gesteld van 10.000 euro exclusief btw voor het ontwikkelen en produceren van de pilot. We richten ons op een pilot van 5-12 minuten, en 6-8 afleveringen voor de beoogde serie. De serie dient zich af te spelen in de belevingswereld van jonge mensen, en sluit aan bij het karakter van NPO3. 

WAT MOET JE DOEN?
Werk een pitchplan uit in een Pdf-bestand en stuur het vóór maandag 1 juli 12:00 in, gebruikmakend van onderstaand formulier. Beschrijf in je plan in ieder geval:
* Titel van de serie
* Logline
* Genre, aantal afleveringen en tijdsduur
* Omschrijving project (max. 3 pagina's)
* Synopsis (korte uiteenzetting van de afleveringen)
* CV/Filmografie van de regisseur/scenarist/producent
Een treatment van de pilotaflevering en begroting zijn een pré

DE GESELECTEERDE PLANNEN
Zondag 14 juli ben je van harte welkom op het evenement “3LAB: dag van de jonge maker” in VondelCS, Amsterdam. Tijdens deze dag vindt de bekendmaking plaats van de geselecteerde plannen. Zorg dat je verzekerd bent van een gratis toegangsticket en meld je aan op: https://bit.ly/2vvB21B

PRODUCTIEPERIODE
De geselecteerde pilots zullen in februari 2020 opgeleverd dienen te worden.

VRAGEN?
Is het niet helemaal duidelijk? Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar [email protected] Wil je een regulier 3LAB-plan (documentaire, korte film, non-fictieserie) indienen? Geef dit dan aan in het keuzemenu.

https://www.npo3.nl/3lab/aanmeldenRegistreren kan via Eventbrite