Documentaire Kickstart

geplaatst op 19-04-2019

WORKSHOP TRAJECT
 Wil je eindelijk aan de slag om jouw filmidee naar een hoger plan te tillen? Heb je ambities op het documentaire-vlak en behoefte aan verdieping in de media industrie?
De Documentaire Kickstarter is hét traject voor creatieve projecten van ambitieuze filmmakers. In deze workshopreeks wisselen we inspirerende colleges af met praktische informatie over het vak. Profiteer daarnaast van persoonlijke coaching door documentaire professionals en ontmoet gelijkgestemde mediamakers die net als jij hun kennis en ervaring delen. Dus zoek jij een waardevol netwerk, een aangescherpt filmplan én een strategie om te gebruiken bij subsidie-aanvragen voor research of productie van jouw project, meld je dan nu aan! 

De Documentaire Kickstarter is ontwikkeld dóór en vóór gepassioneerde filmmakers: enthousiasmerend, helder en realistisch.

In deze Kickstarter doorloop je in 8 sessies de belangrijkste stappen van documentaire-ontwikkeling. Je krijgt een realistisch beeld van de filmindustrie en gaat tegelijkertijd direct aan de slag gaat met de vorming van jouw eigen creatieve filmplan. Of je nu moeite hebt met kiezen tussen verschillende ideeën of vastloopt in de research. Dankzij de coaching én het advies van professionals en gelijkgestemden, til je jouw idee naar een hoger plan. Het programma van de Documentaire Kickstarter is opgedeeld is 5 thema’s:
1. ontwikkeling
2. filmplan
3. industrie en praktijk
4. privé-sessie
5. masterclass en pitch

De volgende editie start 2 mei 2019 in Amsterdam, meer informatie en inschrijven kan hier

VERS leden krijgen korting, bij aanmelding kan je aangeven dat je VERS lid bent.