Film in het park 2018 - Wedstrijd

geplaatst op 27-06-2018

JOUW KORTE FILM OP GROOT SCHERM IN HET VONDELPARK?

Grijp je kans! VERS, dé vereniging voor nieuwe film- en televisiemakers, organiseert het voorprogramma van Film in het Park. We bieden nieuwe beeldmakers de kans hun short te vertonen voordat de hoofdfilm van die avond begint. Wacht niet te lang, aanmelden voor het voorprogramma kan tot en met 15 juli. Vul onderstaand formulier in en wie weet zien we jouw korte film terug in het Vondelpark.

* Inschrijfformulier


OVER FILM IN HET PARK
Zomerse openluchtvertoningen in het Amsterdamse Vondelpark. Wat is er nou leuker dan in het grootste en meest iconische park van de stad, in de schemering een mooie film te kijken, samen met je lief, vrienden, vriendinnen, familie of lekker alleen? Niets! Dus kom je ook?

De films starten rond schemering om 21.00 uur. Zorg er wel voor dat je op tijd bent, om de beste plek te bemachtigen. Van te voren kun je genieten van de zon en een maaltijd op het terras van Vondelpark 3. Tijdens FILM IN HET PARK is er namelijk een speciaal ‘Film in het park menu’. Kortom FILM IN HET PARK bevat alle ingrediënten voor een top avond!

Alle films die vertoond worden komen uit de catalogus van CineCrowd en zijn tot stand gekomen met behulp van crowdfunding. FILM IN HET PARK wordt mede mogelijk gemaakt door DROPSTUFF.nl en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Datum: 27-31 augustus 2018
Locatie: Vondelpark, Amsterdam