GEZOCHT: nieuwe organisatoren VERS Avonden!

geplaatst op 20-06-2017

De leukste manier van netwerken: organiseer een VERS-Avond! 

Ben jij gek op film en tv? Vind jij het leuk om evenementen te organiseren? Dan is de functie als VERS Avonden-organisator echt wat voor jou. VERS is dé netwerkorganisatie voor nieuwe film- en tv-makers en biedt jou een uitgelezen kans om de filmwereld beter te verkennen. 

Dus sta jij aan het begin van je carrière en wil jij je netwerk uitbreiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

VERS Avonden 
Elke eerste maandag van de maand zwaait VERS de scepter in de VondelCS met een VERS Avond. Elke Avond staat in het teken van een nieuw onderwerp: scenarioschrijven, korte film, editing, documentaires… alles is mogelijk! Elke maand zitten er grote talenten bij ons op het podium. VERS zoekt naar opvallende makers en nieuwe ontwikkelingen binnen de film- en televisiewereld. Dé kans om gevestigde namen voor te stellen aan een generatie van nieuwe makers!

Profiel 
Wij zoeken organisatoren die:

  • Passie hebben voor de film- en televisiewereld;
  • Enthousiast en betrokken zijn;
  • Houden van gezelligheid;
  • Van aanpakken houden. 

Wat vragen wij van jou? 
  • Dat je elke eerste maandag van de maand ‘s avonds beschikbaar bent;
  • Dat je één keer per maand aanwezig kan zijn op een vergadering;
  • Om de één a twee maanden actief een avond voorbereidt. 

Wat bieden wij? 
VERS biedt geen financiële vergoeding, maar wel het grootste netwerk van nieuwe film- en televisiemakers van Nederland. Een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen, je ideeën te delen en veel ervaring op te doen. 

VERS-team
Je werkt als organisator samen met een groep enthousiaste filmmakers. Met je team voer je maandelijks enkele taken uit.

Voorbereiding
Met je team bedenk je onderwerpen, verzamel je informatie, maak je een draaiboek, houd je voorgesprekken met de gasten en spreekt dit door met de presentator. Of jij bent zelf de presentator die onze gasten op het podium interviewt! Op de Avond ben je aanwezig om alles goed te laten verlopen. Achteraf is er altijd een gezellige borrel met ons publiek en de gasten van de avond.

De Avond
Op de Avond zelf ben je rond 18.30 uur aanwezig. Met je team spreek je van te voren af wie de gasten ontvangt, de zaal klaarmaakt, wie het licht en de laptop en instart van het materiaal regelt. Maar ook wie de kaartjes aan de deur verzorgt, bedankjes regelt en zorgt dat het draaiboek bij iedereen bekend is. Elke Avond duurt 1,5 uur, daarna kun je genieten van een borrel in het café van VondelCS

Contact
Ben jij de organisator die wij zoeken? Stuur dan een korte motivatiebrief en CV vóór 10 juli naar avonden@versfilmentv.nl t.a.v Merel Booleman.