Gezocht: Nieuwe organisators / producers VERS Avonden!

geplaatst op 16-03-2019

De leukste manier van netwerken: organiseer een VERS Avond! 
 
Ben jij gek op film en tv? Vind jij het leuk om evenementen te organiseren? Dan is de functie als VERS Avonden organisator/producer echt wat voor jou. VERS is dé netwerkorganisatie voor nieuwe film- en tv-makers en biedt jou een uitgelezen kans om de filmwereld beter te verkennen. 
 
VERS Avonden 
Elke eerste maandag van de maand zwaait VERS de scepter in de VondelCS met een VERS Avond. Een VERS Avond focust wisselend op onderwerpen, alles is mogelijk! Zo hadden we dit jaar o.a. VERS Avonden over andere het draaien en acteren van een naaktscène, locatiescouting en hadden we jeugdhelden van Villa Achterwerk te gast. Ook werken we veel samen met externe partners zoals filmfestivals Go Short en NFF, en andere brancheverenigingen. Als onderdeel van het team krijg jij veel ruimte om je eigen invulling aan de Avonden te geven, en je netwerk snel uit te breiden.  We zijn daarom ook op zoek naar mensen die nieuwsgierig zijn om dingen te proberen, en vanuit hun eigen motivatie aan het werk willen. 
 
Profiel 
Wij zoeken organisatoren/producers die:

  • Passie en een grote interesse hebben voor de film- en televisiewereld;
  • Zich (verder) willen ontwikkelen in het organiseren van evenementen 
  • Enthousiast en betrokken zijn;
  • Houden van gezelligheid;
  • Van aanpakken houden en een verantwoordelijkheidsgevoel hebben;
  • Flexibel kunnen zijn qua tijdsplanning (deze functie is te combineren met een baan). 

Wat vragen wij van jou? 
  • Dat je elke eerste maandag van de maand ‘s avonds beschikbaar bent voor de VERS Avond;
  • Dat je één keer per maand aanwezig kan zijn op een vergadering;
  • Een paar keer per jaar i.s.m. je teamgenoten actief een Avond voorbereidt en verspreidt.
  • Dat je voor jezelf een doel hebt van wat jij graag wilt doen binnen de organisatie.

Wat bieden wij? 
VERS is een vrijwilligersvereniging en biedt geen financiële vergoeding, maar wel het grootste netwerk van nieuwe film- en televisiemakers van Nederland. Een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen, je ideeën te delen en veel ervaring op te doen. Zo ben je via ons te gast op filmfestivals en netwerkborrels van externe partners zoals de jaarlijkse sector-brede nieuwjaarsborrel, het Go Short festival en het NFF. 
Ook word je onderdeel van een enthousiast team dat net als jij een carrière in de film- en tv-wereld ambieert. Oude crewleden van VERS geven aan dat hieruit vaak vriendschappen zijn ontstaan en dat ze van dit netwerk ook na hun VERS-tijd nog regelmatig gebruik maken. 
 
Taken
In samenwerking met je team bedenk je onderwerpen, verzamel je informatie, maak je een planning, doe je samen met de PR-manager de communicatie en marketing van het event, houd je voorgesprekken met de gasten en spreekt dit door met de moderator. Of, als je dit graag wilt, ben jij bent zelf de presentator die onze gasten op het podium interviewt! Op de Avond zelf ben je aanwezig om alles goed te laten verlopen. Achteraf is er altijd een gezellige borrel met ons publiek en de gasten van de Avond. Op de maandelijkse vergadering ben je aanwezig voor evaluatie en brainstormen voor toekomstige edities. 
 
Contact
Ben jij de organisator/producer die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sterre@versfilmentv.nl t.a.v Sterre de Jong. We horen ook al graag wat voor ideeën je hebt. 
 
Twijfel je nog of je geschikt bent?  Mail ons dan vooral ook, we denken graag met je mee en wellicht hebben we een andere invulling voor je binnen VERS die jou goed ligt!