Gezocht: Nieuwe organisator/producer VERS Avonden!

geplaatst op 25-06-2018

De leukste manier van netwerken: organiseer een VERS Avond! 

Ben jij gek op film en tv? Vind jij het leuk om evenementen te organiseren? Dan is de functie als VERS Avonden organisator/producer echt wat voor jou. VERS is dé netwerkorganisatie voor nieuwe film- en tv-makers en biedt jou een uitgelezen kans om de filmwereld beter te verkennen. 

VERS Avonden 
Elke eerste maandag van de maand zwaait VERS de scepter in de VondelCS met een VERS Avond. Een VERS Avond focust wisselend op onderwerpen als: interessante makers, scenarioschrijven, filmfestivals, korte film, editing, documentaires, maar ook een film quiz of openlucht filmvoorstelling, alles is mogelijk! Als onderdeel van het team krijg jij veel ruimte om je eigen invulling aan de Avonden te geven. We zijn daarom ook op zoek naar mensen die nieuwsgierig zijn om dingen te proberen. 

Profiel 
Wij zoeken organisatoren/producers die:

  • Passie hebben voor de film- en televisiewereld;
  • Enthousiast en betrokken zijn;
  • Houden van gezelligheid;
  • Van aanpakken houden.

Wat vragen wij van jou? 
  • Dat je elke eerste maandag van de maand ‘s avonds beschikbaar bent voor de VERS Avond;
  • Dat je één keer per maand aanwezig kan zijn op een vergadering;
  • Om de één á twee maanden i.s.m. een teamgenoot actief een Avond voorbereidt en verspreidt.

Wat bieden wij? 
VERS is een vrijwilligersvereniging en biedt geen financiële vergoeding, maar wel het grootste netwerk van nieuwe film- en televisiemakers van Nederland. Een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen, je ideeën te delen en veel ervaring op te doen. Zo ben je via ons te gast op filmfestivals en netwerkborrels van externe partners zoals de jaarlijkse sector-brede nieuwjaarsborrel.
Ook wordt je onderdeel van een enthousiast team dat net als jij een carrière in de film- en tv-wereld ambieert. Oude crewleden van VERS geven aan dat hieruit vaak vriendschappen zijn ontstaan en dat ze van dit netwerk ook na hun VERS-tijd nog regelmatig gebruik maken. 

Taken
In samenwerking met je team bedenk je onderwerpen, verzamel je informatie, maak je een planning, doe je de communicatie en marketing van het event, houd je voorgesprekken met de gasten en spreekt dit door met de moderator. Of, als je dit graag wilt, ben jij bent zelf de presentator die onze gasten op het podium interviewt! Op de Avond ben je aanwezig om alles goed te laten verlopen. Achteraf is er altijd een gezellige borrel met ons publiek en de gasten van de Avond. Op de maandelijkse vergadering ben je aanwezig voor evaluatie en brainstormen voor toekomstige edities. 

Contact
Ben jij de organisator/producer die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 1 augustus naar avonden@versfilmentv.nl t.a.v Sterre de Jong. We horen ook al graag wat voor ideeën je hebt voor een VERS Avond! 

Twijfel je nog, maar zou je wel graag een rol willen spelen binnen VERS?  Mail ons dan vooral ook, wellicht hebben we een andere invulling voor je binnen VERS die jou goed ligt!