Nederlands Film Festival: Talent Feedback Sessies

geplaatst op 19-08-2018

NFF nodigt beginnende scenaristen, regisseurs en (junior) producenten met of eventueel zonder een filmplan in ontwikkeling uit voor het geven en krijgen van feedback en voor ontmoetingen. Ervaren scripteditors en andere filmprofessionals geven feedback op de geselecteerde filmplannen. De sessies bieden ook mogelijke toekomstige samenwerkingen.

Wanneer?
Zaterdagochtend 29 september 2018

Voor wie?
Beginnende makers die net klaar zijn met hun opleiding en/of graag een netwerk willen opbouwen. Aanmelden is mogelijk voor scenaristen, regisseurs en producenten van fictie-, documentaire en transmediaprojecten. Bij voorkeur mét een plan, maar het mag ook zonder.

Aanmelden
Er is plaats voor zes filmplannen van regisseurs die een scenarist/producent zoeken óf van scenaristen die een regisseur/producent zoeken, bovendien zijn er ook zes tot negen plaatsen voor (junior) producenten of regisseurs zonder plan.
Als je je wil aanmelden, hebben we het volgende van je nodig:
1. Synopsis (indien je je aanmeldt met plan)
2. Motivatie voor deelname & een korte toelichting op de vraag wie of wat je zoekt (PDF)
3. Een actueel CV (PDF, max 2 A4)
4. Aanvullende documenten: scenario/regievisie/moodboard/eerder werk.
Wil je het script van je film meesturen, dan kan dat uiteraard. Het wordt echter niet besproken.

Selectie
Als alle aanmeldingen binnen zijn, vindt er een selectie plaats om ervoor te zorgen dat er voor iedereen aan iedere tafel interessante gesprekspartners zitten. Je hoeft pas na de bekendmaking van de selectie te betalen. Daarmee wordt dan ook je aanmelding definitief. Ter voorbereiding krijg je vervolgens toegang tot de informatie over alle projecten.

Kosten
Deelname aan de Talent Feedback Sessies en de daarop aansluitende netwerklunch kost €30. Meer informatie volgt in de selectiemail.
Wil je je aanmelden, of wil je meer weten stuur  dan een email naar talent@filmfestival.nl

Deadline
15 juli 2018