NFF Extended Auteursrecht

geplaatst op 01-06-2019

Dinsdag 9 juli 2019
10.00 - 14.00 uur - incl netwerklunch
Eye Filmmuseum, Zaal 1
 

De ontwikkeling van het auteursrecht en de komst van steeds meer (nieuwe) superplatforms maken dat NFF Extended graag de stand van zaken wil opmaken aangaande het auteursrecht en vergoedingen in Nederland.
Onder leiding van moderator Monica Bremer (Bremer & De Zwaan) zet een aantal sprekers uiteen hoe in Nederland de auteurswet, auteursrechten en vergoedingen op dit moment zijn geregeld, welke organisaties zich hiermee bezighouden en wie er aanspraak kan maken op welke mogelijkheden. Ook wordt er aandacht geschonken aan hoe het is georganiseerd in vergelijkbare andere Europese landen.
De bijeenkomst bestaat uit meerdere delen: in de ochtend geven experts korte presentaties over de huidige en toekomstige situatie. Hierna volgt een gemeenschappelijke lunch waar de deelnemers kunnen napraten over de presentaties. Na de lunch vindt het interactieve deel plaats, waar vragen worden behandeld met de sprekers uit de ochtendsessie. Gedurende de gehele bijeenkomst en de lunch kunnen vragen worden geüpload via een app.

PROGRAMMA
9:30  – 10:00 uur:      Inloop Cinema 1
10:00 – 10:10 uur:     Inleiding door moderator
10:10 – 12:00 uur:     Presentaties
12:00 – 13:00 uur:     Lunchbuffet Foyer Cinema 1
13:00 – 14:00 uur:     Interactieve vragensessie met de sprekers, Room at the Top
14:00 uur:                  Einde bijeenkomst

SPREKERS
* Roland Wigman, advocaat film- & auteursrecht
* Cristina Busch (Barcelona), advocaat copyright & media law
* Monica Bremer, advocaat en bestuurder

Tickets voor de bijeenkomst zijn € 7,50,- inclusief lunch. Leden van vakverenigingen krijgen korting en betalen € 6,- per ticket.

Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop