Picl kleurt roze deze zomer

geplaatst op 23-07-2018

Wat is er beter dan een warme zomer? Natuurlijk, een roze zomer. Picl weet hoe. Met de Roze Zomer staat Picl deze zomer namelijk in het teken van het beste wat jouw filmtheater te bieden heeft. Dat betekent elke week een nieuwe speciaal geselecteerde Gay- en Lesbianfilm.

Geniet vanaf 5 juli tot eind augustus van de meest ontroerende, aangrijpende, mooiste en nieuwste bioscoopfilms, gewoon bij je thuis.

WINACTIE

VERS mag 4 views weggeven voor het online kijken van 1 van onderstaande films.
Stuur een mailtje naar website@versfilmentv.nl en laat weten welke film jij graag wil zien vanaf je bank.
Je kunt mailen t/m dinsdag 31 juli.

Over Picl 
Picl is het online platform van de Nederlandse filmtheaters. 19 Theaters bieden een gedeelte van hun filmprogrammering ook online aan via Picl zodat je deze vanaf je eigen bank kunt kijken. Een selectie aan prachtige films die gezien moet worden. Maar soms ontbreekt de tijd om op dat specifieke moment in het filmtheater te genieten van jouw keus. Voordat je het weet wordt die film niet meer vertoond en draaien er weer andere prachtige Nederlandse en Europese filmparels. Daarvoor biedt Picl uitkomst.

De volgende films zijn te zien tijdens de Roze Zomer op Picl:

5 juli: Marvin ou la belle éducation (Première *) 
Anne Fontaine 

12 juli: Hearthstone
Guðmundur Arnar Guðmundsson 

19 juli: God’s Own Country 
Francis Lee

26 juli: Tom of Finland 
Dome Karukoski 

2 aug: The Cakemaker
Ofir Raul Graizer

9 aug: Grace Jones: Bloodlight and Bami (Première *)
Sophie Fiennes 

16 aug: Nina (Première, winnaar IFFR Big Screen Award )
Olga Chajdas 

23 aug: Chavela (Première *)
Catherine Gund, Daresha Kyi

 Over Picl 
Picl is het online platform van de Nederlandse filmtheaters. 19 Theaters bieden een gedeelte van hun filmprogrammering ook online aan via Picl. Een selectie aan prachtige films die gezien moet worden. Maar soms ontbreekt de tijd om op dat specifieke moment in het filmtheater te genieten van jouw keus. Voordat je het weet wordt die film niet meer vertoond en draaien er weer andere prachtige Nederlandse en Europese filmparels. Picl biedt daarvoor uitkomst. 
Ga voor meer informatie naar Picl.nl.