Podcast & Chill met Anna Drijver

geplaatst op 06-04-2019

Doe je tegoed aan een inspirerende avond vol levenskennis in VondelCS tijdens Podcast & Chill. Deze editie maken we live de podcast 'Camera Loopt' van Anna Drijver mee!
 Woensdagavond 24 april transformeert VondelCS in het meest behaaglijke en knusse “podcasthuis” denkbaar. Kom langs en doe je tegoed aan biertjes, popcorn en heel veel filmkennis. Dit keer organiseren wij een Podcast & Chill met de podcast van Anna Drijver: “Camera Loopt!”

Anna Drijver is onder andere actrice en model maar schrijft ook films en series. In haar podcast ‘Camera Loopt’ gaat ze in gesprek met alle verschillende mensen die werken op een filmset. Zo krijgen wij een unieke kans om erachter te komen wat er nu precies allemaal achter de schermen gebeurt op zo’n filmset.

Benja Bruijning is haar sidekick en samen zullen zij in gesprek gaan met één van de grootste en stoerste stuntmannen van Nederland: Marco Maas!

Laat jezelf een avond meevoeren in de filmwereld tijdens deze editie van Podcast & Chill. En ook goed om te weten; een kaartje is inclusief een speciaalbiertje en een bakje popcorn!

Wil je hier bij zijn? Een ticket is € 9,- En speciaal voor onze VERS leden hebben we € 2,- korting. Mail voor de kortingscode nynke@versfilmentv.nl.

Aanmelden kan via Eventbrite