Remix natuurbeelden

geplaatst op 11-08-2017

Stichting Natuurbeelden roept makers op haar open collectie te remixen!

Zeven jaar geleden begon Stichting Natuurbeelden met haar missie om de prachtige natuur in Nederland en op de Nederlandse Antillen op beeld vast te leggen. En dat is gelukt! Inmiddels hebben professionele natuurfilmers bijna 650 uur aan filmmateriaal aan de collectie toegevoegd: van beelden van vechtende everzwijnen in Natuurpark Berg en Bos tot onderwateropnames van zeeschildpadden bij Bonaire. Zo is de collectie van Stichting Natuurbeelden de grootste en meest complete natuurfilmverzameling van Nederland geworden.

Deze ruwe, ongemonteerde shots zijn te bestellen op www.natuurbeelden.nl. Een deel hiervan is beschikbaar gesteld op natuurbeelden.openbeelden.nl en staat dus direct klaar voor hergebruik.

In Remix Natuurbeelden roepen we makers op met deze open collectie op Open Beelden aan de slag te gaan. Combineer verschillende ruwe shots uit de natuur, voeg je eigen materiaal toe, maak een korte documentaire, gifje, kunstproject: verras ons. Je nieuwe werk mag maximaal vijf minuten lang zijn. Een professionele jury selecteert drie winnaars uit de inzendingen: de eerste prijs is €1000, de tweede prijs €500 en de derde prijs is €200. Check de voorwaarden op remixnatuurbeelden.openbeelden.nl/meedoen. Je kan jouw remix inzenden tot en met 17 september 2017.

Duik in de open collectie bij Media en ga naar Meedoen om jouw remix in te zenden. Heb je nog vragen? Check dan de FAQ. Voor meer informatie over Stichting Natuurbeelden, de aangesloten partners en haar collectie: zie Over Stichting Natuurbeelden.