Talent Development Program

geplaatst op 04-07-2019

Wil je dolgraag in de mediasector werken of daarin de volgende stap zetten maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Doe dan mee aan het Talent Development Program van Media Perspectives. Zet jezelf in de spotlight van vooruitstrevende mediabedrijven en wordt dé allround mediaprofessional waar deze mediabedrijven op zitten te wachten! 

Gedurende 9 maanden ontwikkel je professionele vaardigheden, werk je aan uitdagende opdrachten en bouw je aan je netwerk.

Enthousiast? Kom dan naar de informatieavond op 2 juli en/of 6 augustus!

Wat is het Talent Development Program

Het Talent Development Program is dé springplank voor een carrière in de mediasector. Het is een negen maanden durend intensief programma, waarbij jonge talenten extra kennis en vaardigheden opdoen, waardoor ze sneller kunnen doorgroeien in hun media-loopbaan.Je verdiept je in de nieuwste technologieën, multiplatform content en businessvaardigheden, en werkt aan echte opdrachten van mediabedrijven. Ook is er uiteraard aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. In deze negen maanden bouw je aan je netwerk en krijg je meerdere kansen om in contact te komen met mediabedrijven.

Meer informatie vind je op: 
https://mediaperspectives.nl/tdp