Uitnodiging: Writersroom

geplaatst op 27-05-2019

Na twee geweldige edities organiseert ROSE stories, in samenwerking met Bellevue, alweer de derde editie van WRITERSROOM! Drie schrijvers zullen hun scenario in ontwikkeling presenteren aan een publiek van vakgenoten en geïnteresseerden. 

Wil je aanwezig zijn? Een kaartje kost 7,50 inclusief drankje! 

Aanmelden kan hier

Maandag 24 juni | 16.00 – 18.00 | Theater Bellevue 

WRITERSROOM is een broedplaats en netwerkgelegenheid die staat voor vernieuwing van ontwikkelingsmogelijkheden. Het doel is meer aandacht genereren voor inclusiviteit in audiovisuele producties, schrijvers verder op weg helpen in hun verhaalontwikkeling en Nederlandse producties beter aan te laten sluiten op de behoeften van een divers publiek.

Onder begeleiding van ROSE stories krijgen de schrijvers voorafgaand aan de presentaties coaching van ervaren scenarioschrijvers, een pitchtraining en een repetitiedag met acteurs en een regisseur. Op de dag van het evenement introduceren zij hun plan en delen ze hun visie en vervolgens spelen acteurs een of twee scènes die door de maker zijn geselecteerd. Het publiek krijgt daarna de gelegenheid om feedback te geven en op deze manier de schrijvers te helpen in de ontwikkeling van hun scenario.