VERS Avond: IDFA zoomt in

geplaatst op 16-10-2017

Documentaires worden steeds populairder! Ook traditionele fictieliefhebbers ontdekken door de opkomst van online platforms als Netflix dit veelzijdige filmgenre. En waar zie je de beste documentaires? Op ’s werelds grootste documentaire filmfestival: IDFA!

In het kader van het 30-jarige bestaan, organiseert VERS samen met IDFA op 6 november een exclusieve avond rondom de 2017 editie van het festival.

Wat zijn de favorites van het program team? Welke films moet je absoluut niet missen? Wat zijn de programmaonderdelen die je als ervaren óf nieuwe documentaireliefhebber in de gaten moet houden? En hoe kan het festival jou, als jonge documentairemaker, helpen?

Op 6 november gaan wij in op deze vragen, en kijken we samen naar wat het festival dit jaar te bieden heeft! Daarnaast is het voor bezoekers een unieke gelegenheid om in een intieme setting vragen te kunnen stellen aan medewerkers van IDFA.

Datum: 06 november 2017
Tijd: 20:00-21:30 + BORREL
Locatie: VondelCS 
Toegang: €5,- 

Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via eventbrite.nl of aan de deur (alleen pin). Gratis voor VERS/DDG leden op vertoon van een ledenpas (zorg wel dat je online je gratis kaartje reserveert).

* Om als VERS lid een pas te ontvangen hebben wij een pasfoto en een adres nodig. Deze kun je zelf toevoegen via je account of stuur een mailtje naar administratie@versfilmentv.nl 

​Je kunt op onze Facebookpagina laten weten of je aanwezig bent.