VERS Magazine zoekt nieuwe redacteuren!

geplaatst op 11-10-2018

Voor VERS Magazine zijn we op zoek naar verse redacteuren. VERS Magazine is het online magazine van VERS, de vereniging voor Nederlandse film & televisiemakers. Het magazine schrijft dan ook over alles wat er gebeurt in de wereld van Nederlandse beeldmakers.
 
Wat houdt de functie in?
Als redacteur maak je artikelen of filmpjes over de wereld van jonge Nederlandse beeldmakers. We volgen als magazine de actualiteiten en er is daarnaast ook veel ruimte voor eigen initiatieven van de redacteuren. Één keer in de maand komen we met de redactie samen om ideeën te bespreken, en te brainstormen over het magazine.  
 
VERS is een vereniging die volledig gerund wordt door vrijwilligers. Het redacteurschap voor het magazine is dan ook een onbetaalde functie. Wat je er wél voor terugkrijgt: een leuke groep collega’s, een inkijkje in - en contact met - de Nederlandse film- en televisiewereld, gratis toegang tot de VERS Avonden en natuurlijk de gelegenheid om ervaring op te doen met redactiewerk.
 
Wij zoeken iemand die:

  • Interesse heeft in de (Nederlandse) film- en televisiewereld.
  • Hbo of academisch werk- en denkniveau heeft.
  • Ervaring zoekt op redactioneel vlak.
  • Graag schrijft en/of filmpjes maakt. 
  • De Nederlandse taal uitstekend beheerst.
  • Gemotiveerd is om gemiddeld één keer in de maand iets aan te leveren.

De vergaderingen en VERS Avonden vinden plaats in Amsterdam. Het is dus handig als je woont in (de buurt van) de hoofdstad, maar het is geen vereiste. VERS Magazine richt zich op de gehele Nederlandse film- en televisiewereld, dus perspectieven van buiten de randstad zijn ook zeker welkom.
 
Is dit echt iets voor jou? Stuur dan zo snel mogelijk (en uiterlijk 13 november) jouw cv met korte motivatie naar gwyneth@versfilmentv.nl t.a.v. Gwyneth Sleutel. Het meesturen van eventueel eerder werk wordt gewaardeerd.