Audiovisueel werk gezocht
Janyar Zakholi
Beste meneer/mevrouw,

Met dit bericht wil ik mij graag voorstellen. Mijn naam is Janyar Zakholi. Ik ben een zelfstandige, leergierige jonge vrouw die weet wat zij wil. Sinds juli 2016 ben ik afgestudeerd van de opleiding Media Communicatie en Informatie.(Audiovisueel, Animatie en Journalistiek) aan het ROC van Amsterdam. Dit  jaar wil ik graag ervaring opdoen in verschillende velden. Mijn passie ligt in het voeren van regie, maar ik ben bereid om mij 100% in te zetten voor ander creatief  werk.

Naast mijn studie heb ik een film cursus gevolgd waarin ik veel geleerd heb en nieuwe mensen heb leren kennen. Tijdens mijn stage bij RTV Amstelveen heb ik mij verder ontwikkeld in het maken van nieuws items het monteren daarvan. Het regisseren van het journaal en uiteindelijk op de zender te zetten. Ik heb een paar live-uitzendingen gefilmd en werd gekozen om een programma te filmen en een promotiefilm te maken voor RTV Amstelveen. Mijn tweede stage was bij Thea Meulenberg Casting. Tijdens die periode heb ik modellen en acteurs gefotografeerd. De foto’s bewerkt in photoshop en op de website gezet. Ook heb ik acteurs en modellen mogen uitkiezen voor HEMA en Vodafone advertenties. Ik maakte ook een promotiefilm voor Thea Meulenberg Casting.

Mijn eindexamenfilm werd uitgekozen als de beste en het werd vertoond op het diploma uitreiking. De afgelopen periode heb ik twee scenario's geschreven een daarvan is een korte film en de andere is een lange speelfilm. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk voor de lokale televisie Omroep PIM in Monnickendam. Ook doe ik de techniek voor de filmavond in de cultuurhuis.
Ik zou dan ook graag, nog meer ervaring op willen doen. Ik kan goed  in teamverband werken maar, ik kan ook prima zelfstandig werken. Daarnaast kan ik goed luisteren en ben ik een harde werker.

Hopelijk heb ik mijn enthousiasme in dit bericht laten zien en hoor ik spoedig van u.

Hieronder vindt u de link naar mijn Showreel:
https://www.youtube.com/watch?v=137EPnj6fG8

Trailer van mijn korte film:
https://youtu.be/YvT3BGenrmQ

LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/janyar-zakholi-6a5647129

Met vriendelijke groet,  
Janyar Zakholi   
janyar@live.nl


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Janyar Zakholi
login om te reageren op dit bericht
Op: 06-04-2017 / 251 x bekeken
Categorie: Personen / crew , 18-30 , Vrouw , Redelijk ervaren of opgeleid , Marktconforme betaling/vergoeding , Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
bekijk profiel