Kostuumontwerpster op zoek naar nieuwe projecten
Eleftheria Lavdaki
Ik ben per direct op zoek naar nieuwe freelance projecten en samenwerkingen in de film/documentaire/reclame industrie. Met 1 jaar ervaring als kostuumontwerpster in grote theaterproducties van Toneelgroep Amsterdam en Theater Utrecht, zoals, onder anderen "De Meiden", "De dingen die voorbijgaan", "Hedda Gabler" en "Obsession" met Jude Law, heb ik naast Ivo van Hove en Katie Mitchell mogen werken, en de rechte hand van de bekende kostuumontwerpers An d'Huys en Wojtek Dziedzic mogen zijn. Nu wil ik graag mijn zoekgebied uitbreiden aangezien ik grote liefde heb voor films en het lijkt me heel erg interessant om nieuwe mensen te leren kennen op professioneel niveau.
Als opgeleid en afgestudeerd als modeontwerpster heb ik grote affiniteit met o.a. fashion design, patroon tekenen en naaien, Adobe computer programmas, styling en uiteraard ben ik het persoon die je zoekt als je een creatief, vernieuwend en sterk beeld neer wil zetten.
Wie ben ik?
Mijn naam is Eleftheria, ik ben 26 jaar oud en ik kom uit Griekenland. Ik woon in NL al 5 jaar, ik spreek uitstekend nederlands en engels en ik ben woonachtig in Arnhem maar werkzaam door het hele land.
Ik ben een uitstekend team-medewerker, ik werk hard en ik kan goed functioneden in strenge deadlines en stress situaties. Ik ben altijd bereikbaar en ik zal niet stoppen tot dat ik het gewenste resultaat heb bereikt.
Ik hoop dat ik via VERS een nieuwe en interessante carriere kans terecht kom!

Om mijn (digitaal) portfolio en CV te zien, mail graag naar [email protected]


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Eleftheria Lavdaki
login om te reageren op dit bericht
Op: 18-05-2017 / 225 x bekeken
Categorie: Personen / crew , 18-30 , Vrouw , Redelijk ervaren of opgeleid , Marktconforme betaling/vergoeding , Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)
bekijk profiel