#Editruimte te huur of te delen!#
Matthieu Hes
Beste collega’s en anderen,

Ons samenwerkingsverband Eastpost bestaat alweer ruim 4 jaar. Gezamenlijk werken en leven we op onze heerlijke plek aan de Mauritskade te Amsterdam. Nu zijn we op zoek naar iemand die met ons mee wil doen. We zoeken het liefst nog een film-editor, maar als je leuke raakvlakken hebt met film dan wel postproductie, dan is dat natuurlijk ook leuk.

In de aanbieding:

Een mooie rustige afsluitbare prive-kamer en gebruik van de algemene ruimten.
We hebben 4 jaar geleden alles verbouwd en alles verkeert dus in goede staat. We hebben supersnel internet, er is alarm, airco en gezelligheid. Een gespreid bedje zeg maar. We opereren als een soort maatschap en delen zodoende alle lusten en lasten.
We lunchen gezamenlijk dan wel niet in onze heerlijke tuin en we helpen elkaar met en aan werk. Mocht je ook een fijne vaste werkplek willen met gezellige collega’s en een inspirerende klantenkring...kom eens kijken bij ons op de Mauritskade in Amsterdam.

We zoeken iemand die zich minstens voor enkele jaren bij ons wil voegen. Huur inclusief, gas/electra/lunch voor 2/koffie/internet/alarm/schoonmaak etc..: 750-800/mnd (ex BTW)

voor meer info, neem contact met ons op.

Matthieu Hes
0624262865


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Matthieu Hes
login om te reageren op dit bericht
Op: 28-06-2017 / 437 x bekeken
bekijk profiel