Aangeboden; Creative Producer & Regisseur
Danielle Pakes
Aangenaam! Ik ben Danielle Pakes, 33; een alround creative gefocused op het creeeren van bijzondere content, met een grote passie voor film.

In 2013 ben ik Explorersclub AMS. gestart, een creative agency waar ik mijn veelzijdigheid en kennis heb kunnen inzetten voor fantastische projecten waaronder;
• Social media & Influencer programma’s schrijven en uitvoeren voor verschillende artiesten, C&A, Zilveren Kruis Atout France, Q-Dance
• Produceren van video & foto shoots
• Regisseren van verschillende video's & commercials
• Creative branding voor o.a Shermanology, Mr. Probz, Hato e.d.
• Produceren van high quality content

Ik heb aan het AMFI Concepts & Brands/Visual Marketing gestudeerd dus ik ben een echte concept denker, beeldend ingesteld. Als een klein onderdeel van een geweldig verhaal niet klopt, kan dit al snel de plank mis slaan.

Een uiteenlopend CV dus, waarin ik altijd werkzaam ben geweest in de entertainment wereld. Ik ben opgegroeid in Zaandam waar ik vanaf mijn 14e foto’s maakte voor Partyscene.nl. Wij leven in een plaatjes maatschappij. Beeldcultuur is voor mij een levenswijze. Ik absorbeer beeld en denk in beeld. Tevens ben ik zelf DJ (Dirty Daan) waardoor ik wekelijks in contact sta met nieuwe creatieve talenten en hierdoor goed kan zien hoe het creative landschap zich beweegt.

Afgelopen jaar heb ik voor Q-Dance gewerkt als creative producer. Dit jaar heeft mij nogmaals laten inzien dat ik het allerliefst werk in een commited team die maar een doel heeft; zichzelf continu vernieuwen. Ik heb ontzettend veel high quality content mogen ontwikkelen en geweldige campagnes mogen voeren.

Ik denk dat het duidelijk mag zijn dat ik geen 9-5 mentaliteit heb en mijn werk mijn passie is. Met mijn ervaring en inzicht kan ik helpen met het ontwikkelen van nieuwe invalshoeken, ideeën en het uitzetten en ontwikkelen van creatieve content.

Er is nog zoveel meer om te vertellen, wat ik graag persoonlijk kom doen. Ik sta te springen om freelance aan het werk te gaan voor mooie projecten.

Don’t forget to watch! https://youtu.be/FL2VtkXMSmA


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Danielle Pakes
login om te reageren op dit bericht
Op: 24-07-2017 / 390 x bekeken
Categorie: Personen / crew , 30-50 , Vrouw , Redelijk ervaren of opgeleid , Marktconforme betaling/vergoeding
bekijk profiel