Creatieveling zoekt baan (diploma WO filmpraktijk)
Sascha van der Meer
Eind 2016 ben ik afgestudeerd als Master of Arts aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van filmpraktijk en filmwetenschap (Film Studies Master Beroepsgeoriënteerde Specialisatie). Tijdens deze masteropleiding zijn de volgende filmpraktijkonderwerpen aan bod gekomen: dramaturgie, redactie, scenarioschrijven, storyboards maken, filmproductie, research, montage, camera en geluid. Afgelopen jaar heb ik mij beziggehouden met het verbreden van mijn creatieve interesses en talenten en heb ik o.a. een cd uitgebracht in eigen productie en daarvoor zelf alle artwork gemaakt, een promofilm gemaakt, meerdere portretschilderijen gemaakt, twee websites gemaakt, een olifant gemaakt voor de Elephant Parade, gefigureerd in Roel Reiné's Redbad, meegewerkt als artdirector aan twee 48 hour filmprojecten en zelfstandig gewerkt aan meerdere andere kleine creatieve projecten. Op dit moment wil ik heel graag een creatieve parttime baan in de kunstwereld, filmwereld of televisiewereld en het liefste in de omgeving van Hoofddorp, Amsterdam, Hilversum of Utrecht, maar verder reizen zou ik ook niet erg vinden. Ik ben flexibel en in bezit van een rijbewijs B. Ook ben ik bereid om een auto te kopen om zo sneller en gemakkelijker bij mijn werk te kunnen komen.

Over mij

Ik ben Sascha en ik ben 23 jaar oud. Ik ben eigenlijk al mijn hele leven bezig met het maken van kunst en val op door mijn creativiteit en originaliteit. Al op jonge leeftijd kwam daar de interesse voor het maken van films bij. Ik zit altijd vol met creatieve ideeën die ik graag wil uitvoeren. Vandaar ook dat ik idealiter een parttime baan zou willen, zodat ik naast mijn werk ook nog genoeg tijd heb om te werken aan mijn eigen creatieve projecten. In mijn vrije tijd ben ik o.a. bezig met fotografie, film, photoshop, digitale kunst (logo's ontwerpen en digitale "schilderijen") en beeldende kunst. Een andere grote interesse van mij is het maken van muziek. Sinds dat ik zeventien ben zing ik in mijn eigen bandjes en sinds een paar jaar speel ik daar ook bas bij.

Wat betreft de baan waar ik naar op zoek ben, ben ik niet zo specifiek. Ik vind namelijk heel veel verschillende onderdelen van het filmmaken en televisie maken leuk en interessant; zo vind ik monteren heel erg leuk, maar bijvoorbeeld ook het bedenken en schrijven van scenario's, het hanteren van de camera en het opnemen van het geluid. Eén ding is zeker: ik voel mij het beste op mijn gemak als ik creatief bezig kan zijn met het bedenken of maken van dingen. Zo lijkt het mij bijvoorbeeld ook heel erg leuk om decors te bouwen en bedenken, maar ook om aan de slag te gaan als illustrator, animator, visual effects artist, ontwerper, sound designer of graphic designer. Verder lijkt het mij ook leuk om mij bezig te houden met het zo goed mogelijk vertellen van een verhaal of een boodschap en daarbij gebruikt te maken van verschillende middelen of disciplines. Tevens, lijkt het mij leuk om voor een omroep zoals VPRO of BNN(VARA) te werken, omdat deze omroepen programma's maken die ik erg leuk vind en omdat deze omroepen wat betreft identiteit goed op mij aansluiten.

Desalniettemin sta ik voor heel veel verschillende banen (en traineeships) open. Ik wil namelijk erg graag aan de slag! Mocht u interesse hebben in mij en/of mijn cv, dan kunt u middels het onderstaande e-mailadres contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,
Sascha van der Meer

e-mailadres: info@szaz.nl


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Sascha van der Meer
login om te reageren op dit bericht
Op: 05-12-2017 / 347 x bekeken
Categorie: Personen / crew , 18-30 , Vrouw , Redelijk ervaren of opgeleid , Marktconforme betaling/vergoeding
bekijk profiel