Cinematographer gezocht voor een documentaire
Helga Du Bois
We volgen drie Syrische families die allemaal per boot naar Nederland zijn gevlucht en zich moeten aanpassen aan een nieuwe taal, cultuur en de bijbehorende gebruiken. Hoewel ze dit allemaal gemeen hebben, zijn de situaties waarin de gezinnen zich nu bevinden, heel verschillend. Op hun eigen manier proberen zij hun verscheurde families weer bij elkaar te brengen en een nieuw leven voor zichzelf en hun geliefden op te bouwen.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Utrecht/Bilthoven

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde cinematographer die per direct beschikbaar is voor een
documentaire project over Syrische vluchtelingen.

Periode
We filmen in De Bilt/Bilthoven, Utrecht en mogelijk op een andere, nader te bepalen locatie. Vanaf heden tot nader te bepalen tijd.

Functie eisen / profiel
We zullen je vragen om zowel tijdens het afnemen van interviews te draaien en tevens bij belangrijke en alledaagse gebeurtenissen in het dagelijks leven van de door ons gevolgde mensen. We zoeken iemand die zijn/haar best doet mee te denken over hoe we alles het beste in beeld kunnen brengen en in kan spelen op de verschillende situaties.

Wat bieden wij?
De documentaire wordt gefilmd op vrijwilligersbasis en we kunnen helaas, ook al zouden we dat nog zo graag willen, geen enkele vorm van financiële compensatie of vergoeding bieden. Wel geloven we dat dit een mooie documentaire op kan leveren, waar jouw naam dan natuurlijk ook aan verbonden zal zijn.
Dit project is een vervolg op een eerdere documentaire, die zowel in Nederland als internationaal prijzen in de wacht heeft gesleept.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Helga Du Bois
login om te reageren op dit bericht
Op: 20-12-2017 / 332 x bekeken
Categorie: Onbetaald
Verloopt op: 20-01-2018
bekijk profiel