BIND: Stagiair(e) Productie kantoor
Bind
BIND legt zich toe op het ontwikkelen en produceren van films, campagnes en evenementen met een duidelijke signatuur, voortkomend uit eigenzinnige keuzes op zowel creatief als thematisch vlak. BIND werkt in opdracht en ontwikkelt eigen werk. Al onze gerealiseerde projecten staan op onze website: www.bindfilm.nl. Ook in 2018 staan er weer een heleboel mooie projecten op de planning.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Wij zijn daarom per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons fulltime kan komen ondersteunen op ons productiekantoor, een leuke duizendpoot met een passie voor films en bij voorkeur een HBO/WO achtergrond en woonachtig in Amsterdam.

Periode
Per direct, fulltime voor een periode van 6 maanden.

Functie eisen / profiel
Tijdens je stage krijg je een goed inzicht in het hele productieproces van films, van scenario-ontwikkeling en financiering tot de (pre/post)productie. Je krijgt hierin verschillende productionele werkzaamheden toegewezen. Kwaliteiten die ons enorm aanspreken zijn: hands-on, organisatietalent, accuraat, groot verantwoordelijkheidsgevoel, gastvrij, talig en goed in het schrijven van teksten, sterk in communicatie, teamplayer, stressbestendig, handig met computers.

Wat bieden wij?
We bieden je uiteraard goede begeleiding en doordat we een wat kleiner bedrijf zijn, zit je overal met je neus bovenop en kan je ontzettend veel leren. Je krijgt een plek in een gezellig en enthousiast team en kan van veel leren over de verschillende aspecten van het filmproductieproces.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Bind
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-02-2018 / 27 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 20-02-2018
bekijk profiel