Stage programma-ontwikkeling
BlazHoffski
Ben jij enthousiast, nieuwsgierig en creatief? Wil jij aan de basis van prachtige nieuwe BlazHoffski-programma’s staan? En wil jij een stage die met geen enkele andere te vergelijken is? Dan is dit een unieke kans!

Wij zoeken stagiair(e)s op onze afdeling programma-ontwikkeling!

De afdeling programma-ontwikkeling is het hart van BlazHoffski. Hier bedenken we nieuwe formats voor zowel commerciële als publieke zenders. Wij zoeken nieuwsgierige en leergierige mensen die het leuk vinden om research te doen naar zeer uiteenlopende onderwerpen, die creatief willen meedenken, die niet bang zijn om hun mening te geven en die in staat zijn zelfstandig en in teamverband te werken. Je doet niet alleen research naar onderwerpen voor televisieprogramma’s, maar ook voor dramaseries en films. Wij zoeken een nieuwsgierige en leergierige student die op dit moment een HBO of universitaire opleiding volgt.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Een goede stagiair(e) is voor ons iemand die z’n stage niet alleen voor ‘de punten’ loopt, maar die een passie heeft voor televisie(maken) en die echt wil leren hoe tv-programma’s in elkaar zitten. Natuurlijk ben je nog geen professional, maar je bent wel een harde werker en hebt vooral heel veel zin om aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Daarnaast vinden we het fijn als je enkele technische skills bezit. Kun je monteren met Final Cut of Avid? Kun je werken met Photoshop? En/of heb je misschien ook nog ervaring met After Effects? Dan heb je een streepje voor!

Periode
De stage duurt ongeveer 6 maanden en loopt van september tot en met februari, maar als je eerder kunt beginnen dan is dat heel fijn. Je ontvangt een stagevergoeding van 350 euro per maand.

Functie eisen / profiel
Dit is wat je onder andere gaat doen:
- Je doet research voor nieuwe programma’s.
- Je denkt mee over en schrijft mee aan nieuwe programma’s.
- Je ontwerpt presentaties.
- Je monteert mood- en castingtapes en trailers.
- Je schrijft persberichten.
- Je houdt het medianieuws bij.
- Je vormt onderdeel van de websiteredactie.
- Je onderhoudt onze socialmediakanalen.

Wat bieden wij?
BlazHoffski is de producent van onder andere Hello Goodbye, Keuringsdienst van Waarde, Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Toren C en 24 uur met… en we bieden een uitdagende stageplaats aan. Je wordt gedurende je hele stageperiode begeleid door ervaren programmamakers en ontwikkelaars en krijgt hier de kans je professionele netwerk uit te breiden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: BlazHoffski
login om te reageren op dit bericht
Op: 16-05-2018 / 40 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 30-05-2018
bekijk profiel