Awesome AV-stage bij Baretta Media
Baretta Media
Ben jij op zoek naar een stage bij een bruisend en commercieel videoproductiebedrijf? Wil je zelfstandig aan de slag als projectmatig video-editor met Adobe Premiere, After Effects en Illustrator? En ben jij creatief, sociaal en enthousiast? Dan heb je zojuist de perfecte stageplek gevonden!

Lokatie
Amersfoort

Omschrijving
Jij past perfect bij ons

Als je een media- of audiovisuele opleiding doet. Je bent derde- of vierdejaars, je hebt de nodige vaardigheden met Adobe Premiere, je bent bekend met After Effects en kennis van Illustrator is een pre. Je woont in de buurt van Amersfoort en je bent beschikbaar vanaf september. Verder ben je leergierig, nauwkeurig en open.

Periode
vanaf september

Functie eisen / profiel
- montage
- animatie
- assisteren bij filmdagen

Wat bieden wij?
Hierom zijn wij awesome

We maken gave videoproducties voor hele uiteenlopende opdrachtgevers. Dat doen we vanuit ons gezellige kantoor in het centrum van Amersfoort. We houden van goede koffie en we lunchen gezamenlijk. Ook niet onbelangrijk: we bieden een stagevergoeding van 150 euro per maand. En de lunch krijg je ook van ons. Kom jij ons helpen om interessante, vermakelijke en kick-ass videocontent te maken?

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Baretta Media
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-06-2018 / 54 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 27-06-2018
bekijk profiel