(Junior) Productie Assistent TV (m/v) voor 40 uur
Mobitainment
Lokatie
Hilversum/Den Haag

Mobitainment is op zoek naar nieuw talent!

(Junior) Productie Assistent TV (m/v) voor 40 uur

Wil jij ervaring op doen met commerciële interactieve televisie en ben je bereid meerdere onderdelen van het vak je eigen te maken, dan is dit je kans!

Als Junior Productie Assistent TV ben je verantwoordelijk voor alle klantsupport en ben je daarnaast medeverantwoordelijk voor de redactie, creatie en uitzending van onze televisie formats.

Periode
Onbepaalde tijd

Functie eisen / profiel
Wat zoeken wij in een (Junior) Productie Assistent TV?

Wij zoeken iemand met een mbo+/hbo commercieel denkniveau en minimaal twee jaar werkervaring in een relevante sector bijv. in de media.

Je bent verantwoordelijk voor de klantensupport bij Mobitainment. Daarnaast zal je samen met de commercieel producent zorg dragen voor alle werkzaamheden rondom ons TV-format (redactioneel).

Je houdt ook onze Social Mediakanalen bij en je bent medeverantwoordelijk voor het content management van ons online platform.

Samen met je collega’s creëer je producten en services, thema’s en acties om het televisie format in te vullen en het online platform verder vorm te geven.

Indien je ervaring hebt met of bereid bent om te leren ‘oren’ (directe aansturing presentatrice tijdens de liveshow) dan is dat een pre.

Dus; klantsupport + productie / redactie + online / social media + regie / oren + product ontwikkeling / marketing = jij? solliciteer dan direct!

Wat bieden wij?
Mobitainment biedt een prettige werksfeer met goede doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals gratis lunch, telefoonkostenvergoeding, laptop/computer van de zaak). Je komt in een team te werken met jonge gedreven mensen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Mobitainment
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-07-2018 / 223 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op: 11-07-2019
bekijk profiel