DocLab • Met Peter & Petra Lataster en Peter Krüger
Docfest cross-border documentary film festival
Lokatie
Maastricht

Docfest en CineSud presenteren DocLab. Op 28 september organiseren we samen met CineSud een programma met masterclasses en workshops waarin de focus ligt op de doorontwikkeling van je eigen visie, stijl en documentaireplan. Neem deel aan een dag waarop ervaren documentairemakers je verder helpen met je projectplan en de storytelling van je documentaire!

Zonder goed filmplan, geen financiering én geen goede film. Zorg dat je projectplan aan alle vereisten voldoet en verbeter je documentaire door middel van deze workshop. Peter en Petra selecteren uit ingezonden projectplannen enkele werken die ze tijdens de workshop uitvoerig zullen bespreken. Aan de hand van eigen en andermans werk worden de geselecteerde plannen doorgenomen en gezamenlijk tot verdieping gebracht.

Meedoen?
Stuur maximaal 1 A4 in met daarop je idee, een tagline, beoogde speelduur en format (televisie, bioscoop, web, etc.).

Masterclass storytelling in documentaire
Door Peter Krüger (Rabot, N_The Madness of Reason)

Coaching documentaireplan
Interactieve workshop door Petra en Peter Lataster (De kinderen van juf Kiet)

Praktisch en tickets
DocLab vindt plaats tijdens Documentaire FIlm festival Maastricht op vrijdag 28 september in Lumière Cinema Maastricht. Tickets geven toegang tot het gehele programma van 11.30 tot 18.00 uur (exclusief diner) én geven gratis toegang tot de openingsavond van het festival. Reguliere tickets kosten €57,50 (excl. BTW). Leden en vrienden van CineSud profiteren van een korting en mogen voor €47,50 (excl. BTW) deelnemen aan het programma.

Link bij dit bericht:
link naar website
meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Docfest cross-border documentary film festival
login om te reageren op dit bericht / 450 x bekeken

Datum: 28-09-2018
bekijk profiel