Performer Agency zkt. Management stagiair
Performer Agency
Voor ons kantoor in Amsterdam West zijn we op zoek naar een creatieve management hbo-stagiair. Hou je van de wereld van film, tv en theater, kun je in flink tempo met je computer omgaan, gaat er geen Instatrend aan je voorbij en ben je niet bang om ook af en toe de lunchtafel te dekken en ons gras te maaien? Dan hebben we wel wat voor je!

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Je werkt nauwkeurig, bent creatief en neemt verantwoordelijkheid waar nodig. Je bent communicatief, sociaalvaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je kunt snel en efficiënt werken met een computer. Ervaring met video edit- en foto edit-software is een pre. Word en Excel (de basics) zijn een must. We verwachten dat je in staat bent zelfstandig te kunnen werken. Aangezien we met flexibele tijden werken hier op kantoor, zal je initiatief moeten tonen. Het voordeel hiervan is dat je zelf ook flexibel kan zijn en soms vanuit huis kan werken, maar afspraak is afspraak.

Periode
De stageperiode en uren zijn in overleg, per 1 november beginnen heeft onze voorkeur. We bieden een stagevergoeding van €350,- bruto per maand bij een fulltime stage.

Functie eisen / profiel
Geen dag is hetzelfde bij Performer Agency, je onderhoudt de website, ondersteunt in administratieve zaken op kantoor en regelt bijvoorbeeld kaarten voor events en premières. Je bedenkt en creëert (in overleg met ons) content voor de sociale kanalen van ons agentschap en de performers, je schrijft (mee aan) de nieuwsbrief en werkt de profielen bij van onze cliënten op sites als ACT, IMDB en Spotlight. Daarnaast, speur je het web af naar die ene leuke (internationale) casting en dek je de lunchtafel.

Wat bieden wij?
Performer Agency biedt je een leerzame en dynamische stage plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een professional. Tijdens deze stage kijk je niet rond, maar ben je echt onderdeel van het team. Je werkt zelfstandig, krijgt eigen taken en ondersteunt de agent waar nodig. Je krijgt de kans om jezelf echt te ontwikkelen, je netwerk uit te breiden en we hebben ook nog eens een zelfgebouwde pizza oven in de tuin.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Performer Agency
login om te reageren op dit bericht
Op: 10-10-2018 / 37 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 01-11-2018
bekijk profiel