Versdenkers zoekt 2 filmmakers/vloggers
Versdenkers
Versdenkers is een trainingsbureau gevestigd in Rotterdam Centrum. Met training en coaching stimuleren wij strategische creativiteit in organisaties en professionals. Onze expertise betreft o.a. conceptontwikkeling, content creatie, storytelling en beeldcultuur. Daarnaast zoeken wij steeds nieuwe manieren om onze groeiende community van professionals te inspireren en creatief te stimuleren. De komende tijd ligt hierbij de nadruk op het ontwikkelen van audio visuele formats, waaronder "Versdenker van de week".

Lokatie
Rotterdam

Omschrijving
Versdenkers zoekt een team van twee enthousiaste filmmakers/vloggers die wekelijks een item voor het Versdenkers blog gaan filmen en produceren. Samen gaan de studenten elke week op pad om de "Versdenker van de week" te zoeken. In een team van twee bezoeken ze bedrijven in Rotterdam en omstreken. Ze vragen directie en medewerkers wie naar hun mening een echte Versdenker is. Dit kan zowel een hedendaagse levende persoon als een historisch figuur of een kunstenaar zijn. Het gaat erom met mensen in gesprek te raken over creatief denken.

“Versdenker van de week” is een nieuw onderdeel van het Versdenkers blog. De studenten werken mee aan de verdere uitwerking hiervan. Ze ontwikkelen hiervoor eerst een concept/scenario en maken een planning. Zij maken vervolgens afspraken met bedrijven om te komen filmen. Soms gaan zij zonder afspraak op pad. De filmpjes worden ge-edit en klaargemaakt voor gebruik op het web. De studenten zorgen ook voor de verspreiding van de filmpjes op sociale media.

Periode
De startdatum en de duur van de stage zijn in overleg/afhankelijk van de wensen vanuit de opleiding.

Functie eisen / profiel
Wij zoeken twee creatieve stagiaires die:
- een opleiding volgen in de richting AV-specialist, mediavormgever of vergelijkbaar.
- enthousiast en communicatief vaardig zijn en verantwoordelijkheidsgevoel hebben.
- initiatief nemen en zelfstandig kunnen werken.
- Ervaring met filmen, vloggen en/of editen is een pre.

Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische functie waarvoor je vaak op pad mag en je netwerk kan verbreden. Een leuke werkplek in hartje Rotterdam met een enthousiast team bestaand uit creatieve strategen en mediaproducenten. De mogelijkheid om een nieuw format/concept van A tot Z te ontwikkelen en aan je portfolio toe te voegen. Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Versdenkers
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-10-2018 / 57 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op: 01-12-2018
bekijk profiel