Talenten gezocht!
Robusan TV-Producties
Voor ons laatste traject van dit jaar zijn wij weer op zoek naar jonge talenten met lef en vooral een bak energie om te worden uitgezet binnen verschillende lokale en Landelijke media-disciplines. We zijn momenteel op zoek naar presentatrices, presentatoren en talenten met acteerambities. We zijn NIET op zoek naar talenten voor theater deze keer.

Ervaring is niet per se nodig, we willen graag dat je je zelf tijdens een gesprek met ons presenteert. We zijn geen castingbureau, ALS je na selectie per email en telefoon wordt uitgenodigd, begeleiden we jou naar een baan, vaak na de nodige bijsturing en coaching: na meer dan twintig jaar ervaring weten we precies wie en wat we zoeken!
De persoonlijke presentatiedagen zijn vrijdag 23 november en vrijdag 30 november in het Theaterhotel in Almelo! We zien iedereen een half uur apart voor je presentatie, je zit niet in een groep. Dit wil zeggen dat je alle ruimte krijgt te kunnen doen wat je het liefste doet en je je door ons eventueel kunt laten bijsturen.
Direct mailen voor opgave kan naar [email protected] of bel 06-10409865 (svp tijdens kantooruren).

Link bij dit bericht:
link naar website
meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Robusan TV-Producties
login om te reageren op dit bericht
Op: 29-10-2018 / 598 x bekeken
bekijk profiel