Vervolgcursus stemacteren nieuwe stijl
Voiceovercollege
Lokatie
Amsterdam

De vervolgcursus stemacteren nieuwe stijl, is het échte werk!
Deze intensieve cursus is voor mensen die serieus wérk willen maken van hun stem. Na de Vervolgcursus stemacteren van het Voiceovercollege heb je een stevige basis waarmee je kunt beginnen aan een succesvolle carrière als voiceover.

Indeling van de cursus

De vervolgcursus stemacteren bestaat uit 20 lesavonden. 10 Daarvan zijn workshops die worden gegeven door vakdocenten. 8 Workshops gaan over de voorkomende inspreek-stijlen. Er is een workshop over audiotechniek en het inrichten van een homestudio. Ook is er een workshop over ‘jezelf in de markt zetten en de zakelijke kant van het vak’.

Je krijgt na iedere les huiswerk. Die wordt beoordeeld door een docent én door een medecursist. Dus ook jij moet het huiswerk van iemand anders beoordelen! Natuurlijk krijg je tips over hoe je dat moet doen.

Deelnemen

Deelnemen aan de vervolgcursus kan nadat je de basiscursus hebt gevolgd en een positief advies hebt gekregen voor het vervolgen van de opleiding.

De vervolgcursus is ook zeer geschikt voor professionele acteurs die hun mogelijkheden op de markt willen vergroten. Ook mensen die elders een basisopleiding hebben gedaan, of kunnen aantonen de basis goed onder de knie te hebben, komen in aanmerking voor de vervolgcursus. Daarvoor moet je wel een auditie doen. Dit kost eenmalig € 50,- ex btw. De auditie wordt gehouden in de studio van Jolanda Bayens. Als je auditie positief wordt beoordeeld en je schrijft je in voor de vervolgcursus, dan worden de kosten van de vervolgcursus verminderd met de auditiekosten. Om auditie te doen neem je contact met ons op.

Ga voor opgeven en meer informatie over de vervolgcursus stemacteren nieuwe stijl naar onze website. Of neem contact op via [email protected]

Link bij dit bericht:
link naar website
meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Voiceovercollege
login om te reageren op dit bericht
Op: 18-01-2019 / 149 x bekeken
Verloopt op: 01-09-2019
bekijk profiel