Stage projectmanagement CineCrowd
CineCrowd
CineCrowd is hét crowdfundingplatform voor film. Op het online platform vind je crowdfundingcampagnes van filmmakers die particulieren en bedrijven willen betrekken bij hun filmproject en die via crowdfunding (een deel van) hun film wil financieren. Sinds de oprichting van CineCrowd (2011) maakten meer dan 60.000 donateurs samen bijna 700 films mogelijk en werd er in totaal ruim € 4,7 miljoen gedoneerd.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
CineCrowd zoekt een stagiair(e) projectmanagement die vanaf september 2019 aan de slag kan op ons Amsterdamse kantoor. De duur van de stage is minimaal 3 maanden.

We zoeken:
HBO of WO denkniveau
Affiniteit met film en/of marketing
Goede communicatieve vaardigheden, representatief, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
Onafhankelijk, stressbestendig en flexibel
Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Sociaal en enthousiast

Periode
Minimaal 3 maanden vanaf september 2019.

Functie eisen / profiel
Als stagiair(e) projectmanagement ondersteun je filmmakers bij het opzetten van crowdfunding campagnes, denk je mee over doelgroepen, help je bij het bereiken van pers en publiek en geef je feedback op de teaser, tekst en rewards. Je regelt de financiële afwikkeling van campagnes, bent verantwoordelijk voor onze maandelijkse nieuwsbrief en helpt bij het organiseren van workshops en speeddates.

Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team, bent nauw betrokken bij alle onderdelen van onze organisatie en maakt kennis met verschillende aspecten van de filmwereld. Kortom, een ideale plek om je netwerk binnen de filmwereld uit te breiden!

Wat bieden wij?
Een marktconforme stagevergoeding
Gratis lunch

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: CineCrowd
login om te reageren op dit bericht
Op: 01-05-2019 / 40 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 03-06-2019
bekijk profiel