Projectmanager Productie Topper gezocht
Imagine People
Wij zijn Imagine People. Een videocontentbureau uit Utrecht en helpen al ruim 10 jaar organisaties in Nederland hun doelen te bereiken met video en animatie.
We bieden organisaties alle tools voor het succesvol inzetten van videocontent. Sterke videocontent, slim geproduceerd!

We denken mee, inspireren, werken met handige vaste videoformats, maar kunnen ook het wiel opnieuw uitvinden. Zo produceren we o.a. corporate video’s, animaties, herkomstvideo’s, recruitmentvideo’s en commercials.

En als een organisatie zelf wil gaan filmen? Prima, ook dat stimuleren we. Dan helpen we ze verder met bijvoorbeeld een vlogworkshop of het VideoPodium.
Met een vast team vanaf de Maliesingel in Utrecht werken we elke dag met veel plezier voor grote organisaties en mooie merken. Van concept tot activatie. Alles onder 1 dak.
Klanten weten de weg naar Imagine People te vinden vanwege creativiteit, brede kennis, een snelle en flexibele werkwijze en een sterke prijs/kwaliteit verhouding.

Imagine People.
Sterke videocontent. Slim geproduceerd!

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Plannen, regelen, bellen en overzichtjes bijhouden: als jouw hart sneller gaat kloppen bij het horen van deze woorden, dan zijn wij op zoek naar jou! Per direct of eerder starten is mogelijk!

DIT BEN JIJ:
Jij hebt je agenda piekfijn op orde, weet altijd precies wie je moet bellen/mailen/appen voor de beste deal en haalt voldoening uit het tot in de puntjes regelen van een vakantie, evenement of draaidag. Je zou je passie voor film en videoproductie graag in de praktijk toepassen en bent nu op zoek naar een bedrijf waarbij je meer over productie- en projectmanagement kunt leren.

ENTHOUSIAST? DAN KAN JE OOK IN AUGUSTUS AL STAGE KOMEN LOPEN!
Als je meer wilt weten over wie wij zijn en wat wij doen kun je kijken op www.imaginepeople.nl en www.facebook.com/ImaginePeople.nl.

Periode
5/6 maanden

Functie eisen / profiel
JIJ GAAT DAGELIJKS:
Interne planning beheren;
Callsheets maken voor draaidagen op locatie;
Productie ondersteuning bieden op locatie tijdens draaidagen;
Facilitaire zaken regelen;
Office management taken zoals het aannemen van de telefoon;
Kleinschalige producties zelfstandig draaien

PROFIEL:
3e/4e jaar MBO/HBO student(e), studierichting media / communicatie of soortgelijk;
Zelfstandig met een proactieve houding;
Communicatief sterk; Flexibel en een hands-on mentaliteit;
Punctueel en oog voor detail;
Passie voor film en productie;
In bezit van Rijbewijs B.

Wat bieden wij?
DE MOOISTE PLEK VAN UTRECHT!
Naast heerlijke koffie, een gezellig team en een werkplek in het –volgens ons- mooiste stukje van Utrecht bieden we jou: Een veelzijdige en dynamische leeromgeving waar je opleiding blij van wordt; Professionele begeleiding door onze 2 kanjers van projectmanagers; Een financiële vergoeding voor al je harde werk; Elke maand een gezellige IP-borrel!

WIJ BIEDEN JOU:
Wij bieden jou de kans om al je projectmanagement-skills in de praktijk te brengen bij een dynamisch en flexibel videomarketing bureau. Wij werken elke dag met passie voor grote klanten en kunnen jou daarom veel leren! Het is work hard play hard, maar met de begeleiding die wij bieden ben jij binnen no time een essentieel onderdeel van ons team.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Imagine People
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-05-2019 / 40 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 01-07-2019
bekijk profiel