Film en/of motion graphics stage in museummedia sector
Kuba Szutkowski
Studio Maslow is een start-up in museummedia en zet nieuwe cinema in voor musea, themaparken, overheden en het onderwijs. Nieuwe cinema is verhalen vertellen met film en nieuwe media. Inhoud gaat vóór de gimmick, we presenteren vertellingen filmisch en boeiend. Van film en 4D-videoinstallatie, tot VR en interactieve media. Inzet van nieuwe of vergeten audiovisuele media (soft-, en hardware) om mensen, ruimtes en objecten onderdeel te maken van het narratief. Veel ervaring met onderwerpen rondom (kunst)geschiedenis, stedenbouw en onderwijs. In het verleden zijn projecten gerealiseerd voor o.a. Museum Boijmans Van Beuningen, Stedelijk Museum Amsterdam, Stedelijk Museum Schiedam, Museum Rotterdam, Aviodrome, Streekmuseum Goeree-Overflakkee, Provincie Zuid-Holland, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de NTR, AVRO, TV Rijnmond en Samsung. Onze audiovisuele projecten worden online, offline in b.v. tentoonstellingen, festivals (o.a. NFF) en op TV vertoond. Zie www.studiomaslow.com

Lokatie
Rotterdam

Omschrijving
We zoeken een:

- audiovisuele vormgever (in opleiding, MBO of HBO), en/of
- motion graphics/ animatie artist (in opleiding MBO of HBO)

Periode
(deel van) seizoen 2019-2020

Functie eisen / profiel
De stagiair is geïnteresseerd in het toepassen van high end cinema techniek en vormgeving in musea en bij overheden. Binnen deze stage functie maak je deel uit van het makers team maar omdat Studio Maslow een klein bureau is wordt je geacht de handen uit de mouwen te steken bij andere werkzaamheden en de eigenaar van Studio Maslow te ondersteunen. Denk aan productionele zaken en communicatie. Je werkt en leert met enthousiasme en je bent een teamplayer.

Wat bieden wij?
Bij Studio Maslow komt vanaf komend seizoen een stageplek vrij in de afdeling audiovisuele vormgeving. Het is een stageplek waar je breed in aanraking komt met het toegepaste vak van film, av en nieuwe media realisatie. Het is een kleine studio dus je krijgt veel diverse dingen te doen en er wordt geluisterd naar jouw wensen.
(de details over de periode/ dagen/ vergoeding komen we overeen in overleg)

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Kuba Szutkowski
login om te reageren op dit bericht
Op: 24-05-2019 / 76 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 01-07-2019
bekijk profiel