Stagiair(e) publiciteit bij Independent Films
Eefje Goderie
Ben jij dol op films en ben je op zoek naar een afwisselende communicatie stage bij een leuk bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Films die op stapel staan voor de aankomende periode zijn o.a. Anna, De Club van Lelijke Kinderen, De Belofte van Pisa, Wat Is Dan Liefde, Knives Out en April, May en June.

Wie zijn wij:
Independent Films Nederland B.V. brengt sinds 2000 een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, Huisvrouwen Bestaan Niet, Paddington, John Wick 3: Parabellum, The Hunger Games reeks, Elle en La La Land is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Onze perfecte kandidaat is een enthousiaste, stressbestendige, creatieve teamplayer. Je bent een echte filmliefhebber en kent het huidige online en offline medialandschap. Je Nederlands is perfect en ook in het Engels red je je very well. Je draait je hand dan ook niet om voor het schrijven van een persbericht, Facebookpost of enthousiasmerende mailing. Naast de standaard Word- en Excelvaardigheden beschik je over een basiskennis Adobe Photoshop en volg je een relevante studie (zoals Communicatie of Media & Entertainment Management) op minimaal HBO niveau.

Periode
Vanaf augustus/september tot en met december/ januari voor 5 dagen (40 uur) per week.

Functie eisen / profiel
Tijdens deze meeloopstage nemen we je helemaal op in ons team en ben je verantwoordelijk voor het genereren van ‘free publicity’ rondom al onze bioscoopreleases. Hiervoor pak je zelfstandig de volgende projecten op:
– Het uitzetten en afhandelen van acties bij verschillende media ter promotie van onze films.
– Bijhouden van onze social media
– Ontwikkeling van merchandise.

Daarnaast assisteer je waar mogelijk bij onder andere:
– Assisteren bij persevents zoals premières, persdagen en setbezoeken. Die zijn er dit najaar volop!
– Creatief meedenken over het bereiken van publiek voor onze bioscoopreleases.
– Ontwikkelen van persmaterialen.
– Bijhouden van bewijsexemplaren en media uitingen (acties, recensies, online uitingen, etc.).

Wat bieden wij?
Naast een leerzame stage, te gekke collega’s en goede koffie bieden we een stagevergoeding van €350,- bruto per maand (bij een 40-urige werkweek). En natuurlijk onze befaamde vrijdagmiddagborrels.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Eefje Goderie
login om te reageren op dit bericht
Op: 28-05-2019 / 61 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 25-06-2019
bekijk profiel