Gezocht - actrices / acteurs voor boektrailer
Malou Kranen Visual Arts
Voor de verfilming van een boektrailer over zusjes-liefde, eenzaamheid en identiteit zijn wij op zoek naar diverse acteurs/actrices. Het is een verhaal voor Young Adults. Om deze doelgroep te kunnen bereiken op de platformen waar ze zoal vertoeven, maken we een boektrailer en gaan we die op grote schaal verspreiden. Met deze trailer slaan we een brug tussen de hedendaagse beeldcultuur van jong volwassen en de oeroude kracht van het verhaal. Verschillende scènes uit het boek worden verfilmd. We werken met diverse getalenteerde internationale kunstenaars samen. Voor meer info over de regisseur: https://vimeo.com/309869672
www.maloukranenportraits.nl

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Amsterdam, Spanje

Omschrijving
De rol van Gila (Hoofdrol): Jongvolwassen vrouw (18-26 jr) met donker haar.
De rol van Nono (Bijrol): Jongvolwassen vrouw (18-26 jr) met het liefst felgekleurd haar (of licht haar waar ze een kleurspoeling in zou willen doen voor blauw haar). Het personage worstelt met anorexia. Daarom zoeken we een slank iemand voor deze rol.
De rol van Paco (Bijrol): (19 - 27 jr) Jongvolwassen man met een niet-Nederlands uiterlijk. Het personage is van Mexicaanse afkomst.
Edelfigurantenrol voor moeder hoofdrolspeler: Vrouw (29 - 40)
Edelfiguranten voor de rol van kunstacademiedocenten (m/v): Tussen de 28 en 60 jaar.

Periode
Vier draaidagen in medio/tweede helft augustus (cast)
Vier draaidagen in medio/tweede helft augustus + vier draaidagen in Spanje in oktober/november (alleen voor hoofdrol)

Wat bieden wij?
In juli gaat onze crowdfundingscampagne op Voordekunst van start. Wij betalen iedereen reiskosten (+ vliegtickets en verblijf naar Spanje voor de hoofdrolspeelster) en streven ernaar de acteurs daarnaast een kleine dagvergoeding te geven. Daarnaast krijg je de kans om als acteur ervaring op te doen en bekendheid te creëren: de trailer wordt op grote schaal verspreid op onze social media kanalen, bij Voordekunst en natuurlijk wanneer het boek uitkomt.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Malou Kranen Visual Arts
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-06-2019 / 691 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 20-06-2019
bekijk profiel