RTL 4 Programma zoekt gezin voor opnames vakantiepark
Sense 4 Media
Voor ons televisieprogramma Plezier & Passie zijn we op zoek naar een avontuurlijk gezin dat het leuk vindt om gevolgd te worden tijdens een verblijf van een nacht in een vakantiepark in de Ardennen. Het item wordt uitgezonden op RTL 4 in juli.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Houffalize, Ardennen

Omschrijving
Voor een toffe klus in een vakantiepark in de Ardennen zijn wij nog op zoek naar een avontuurlijk gezin (man, vrouw en twee kinderen t/m 16 jaar) die we hier tijdens hun verblijf kunnen volgen. Mocht er een gezinslid zijn die bijv. in een rolstoel zit, meld je dan ook zeker aan! Het vakantiepark heeft hier geschikte kamers etc. voor en laat dit ook graag aan bod komen in het item.

Periode
Opnames vinden plaats op 28 juni ('s avonds) en 29 juni overdag.

Wat bieden wij?
Eten, drinken, uitstapjes en een overnachting worden allemaal voor jullie verzorgd. Voor het figureren is er een passende vergoeding aanwezig + een KM vergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Sense 4 Media
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-06-2019 / 238 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 26-06-2019
bekijk profiel