MboRijnland, Docent AV-mediavormgeving
ROC Leiden
Lokatie
Leiden

MBORIJNLAND, LEIDEN: Wij zijn op zoek naar een mbo docent AV-Mediavormgeving. Je hebt hiervoor een relevante opleiding afgerond zoals kunstacademie en je hebt bij voorkeur onderwijsbevoegdheid.
We zoeken een breed inzetbare collega met ervaring op de specialisatie audiovisuele (AV) mediavormgeving en met passie voor studio- en cameratechniek.

Periode
Per juli 2019 of begin volgend schooljaar eind augustus 2019. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract tot 1 augustus 2020, met reëel perspectief voor schooljaar 2020-2021

Functie eisen / profiel
Kandidaten hebben kennis van en ervaring met programma’s Premiere, After Effects en/of Cinema 4D. Een mooi aanvulling is dat je kennis en ervaring hebt op terreinen van projectmanagement of ondernemerschap. Je kiest bewust voor het lesgeven in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) aan studenten in de leeftijdscategorie van 16-24 jaar. Bij voorkeur heb je een lerarenopleiding afgerond. Jij vindt het een uitdaging om studenten te helpen een echte vakkracht te worden.
Je wordt onderdeel van een team met zeven andere vakdocenten Mediavormgeving met verschillende disciplines. Je verzorgt lessen, begeleidt studenten en levert een bijdrage aan het ontwikkelen van onderwijs- en opleidingsplannen. Als onderwijsteam heb je ook een rol in de studieloopbaanbegeleiding en BPV-begeleiding (stage) van studenten.

Wat bieden wij?
Afhankelijk van opleiding, ervaring en bevoegdheid word je ingeschaald in de functie van docent LB of docent LC. De functies zijn gewaardeerd in schaal LB (maximaal € 4.019,-) of LC (maximaal € 4.553,-) van de cao MBO.
Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract tot 1 augustus 2020, met reëel perspectief voor schooljaar 2020-2021.
Verder biedt mboRijnland nog secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: ROC Leiden
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-06-2019 / 121 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op: 01-07-2019
bekijk profiel