Per direct instructeur tv/radio - School voor Journalistiek
M
Lokatie
Utrecht

Instructeur radio/tv (0,6 FTE) - Hogeschool Utrecht - School voor Journalistiek

Weet jij servicegerichtheid te combineren met jouw gedegen AV-kennis voor het Instituut voor Media? Binnen het Instituut voor Media zoeken we voor de School voor Journalistiek per direct een radio/tv instructeur die studenten kan begeleiden in Premiere montages en andere AV-techniek.

Je werkzaamheden:
Als instructeur tv/radio sta je volledig ten dienste van de studenten Journalistiek.
Je begeleidt studenten in Premiere montages en hebt goede kennis van van AV-apparatuur (o.a. audio-recorders, DSLR’s, diverse videocamera’s, lichtsets). Je kunt deze kennis,waar nodig, ook overbrengen aan een groep studenten in technieklessen. Mogelijk kom je ook deels te werken op de Mediadesk waar AV-apparatuur wordt uitgeleend aan studenten.

Binnen de School voor Journalistiek maken studenten radio- en tv-uitzendingen in studio’s met de laatste techniek. Journalistieke bijdragen van studenten worden ook gepubliceerd op Wordpress.

Over de werkplek:
Het Instituut van Media zit net in een splinternieuw gebouw op de Uithof (Utrecht).
Je komt terecht in een informeel team van radio/tv instructeurs waar we uitgaan van veel vrijheid in combinatie met eigen verantwoordelijkheid. Dagelijks zie je tientallen studenten die eigen radio/tv producties maken. Op de afdeling heerst een bruisende en prettige sfeer tussen medewerkers en studenten. Soms zijn er piekmomenten op de Mediadesk waarop er een tandje bijgezet wordt, zodat studenten snel weg kunnen met apparatuur om deadlines te halen.

Periode
per direct, asap vanaf 12 oktober, voor drie maanden

App even (Mobiel: 06 34 103 405) en stuur svp ASAP een CV en snelle korte motivatiebrief naar:
Martijn de Groot, Media Coördinator SvJ
mail: [email protected]
(Mobiel: 06 34 103 405, alleen reactie per Whatsapp.)

Functie eisen / profiel
Je profiel:
Heb je enige ervaring met audiovisuele apparatuur en krijg je energie door het verlenen van service? Wij zijn op zoek naar jou als je enthousiast bent geraakt over de werkzaamheden, in kansen en mogelijkheden denkt en graag zelfstandig meebouwt aan de hulp aan studenten en docenten.

Naast de HU kernwaarden: initiatief, resultaatgericht en samenwerken breng jij het volgende mee:
• Je bent per direct beschikbaar voor drie dagen per week: maandag, dinsdag, woensdag
• Je hebt kennis van Premiere en weet hoe een item technisch en inhoudelijk wordt opgebouwd
• Je hebt kennis van AV op gebied van TV en Radio
• je bent communicatief vaardig, betrouwbaar in afspraken en je bent servicegericht naar klanten (studenten en medewerkers).
• Je hebt een relevante audiovisuele opleiding of ervaring met audiovisuele producties
• Uitgebreide kennis van Wordpress/Webdevelopment is een pre maar niet vereist
• (didactische) ervaring in overbrengen AV-kennis is een pre maar niet vereist

Wat bieden wij?
Je krijgt een contract van drie maanden met een omvang van 0,6 fte. De gewenste startdatum is per direct voor een periode van drie maanden. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal € 2.529,33 en maximaal € 3.386,57 (schaal 8). Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand.

Wij hebben daarnaast uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Verder is er keuze tussen een kortere werkweek of meer verlof bij een langere werkweek en is er flexibiliteit in werktijden. Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals kortingen bij andere verzekeringen, aanschaf software en fitness.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: M
login om te reageren op dit bericht
Op: 09-10-2019 / 157 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op: 20-10-2019
bekijk profiel