Productie Stage
De Familie Film & TV
| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen
De Familie Film & TV produceert documentaires, televisieprogramma’s en (reis-)series. Dat doen we het liefst over bijzondere mensen in opmerkelijke situaties. We werken met verschillende, inspirerende regisseurs en we produceren ook in opdracht van derden. Coproducenten waar wij regelmatig mee samenwerken zijn onder andere de omroepen: VPRO, BNNVARA, KRO-NCRV en NTR. Het gezellige kantoor is gevestigd in Amsterdam op loopafstand van station Amstel

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Hou jij ontzettend van documentaires en films? Ben je enthousiast, spontaan en initiatiefrijk? Heb je een actieve houding en een hands-on mentaliteit? Omschrijf jij jezelf als communicatief sterk en sociaal? En wil jij werken bij een van de gezelligste productiehuizen van Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Familie Film & TV zoekt een enthousiaste en inhoudelijk betrokken stagiaire met een zelfstandige werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We zoeken iemand die een actieve en veelzijdige bijdrage wil leveren aan televisie (reis-)series en documentaires. Coproducenten waar wij regelmatig mee samenwerken zijn onder andere de omroepen: VPRO, BNNVARA en NTR. Recente producties zijn o.a. de reisserie Tokidoki (VPRO), de vierdelige serie In De Leeuwenhoek (Human), de documentaire Man Made van Sunny Bergman (VPRO), Gouden Kalf Winnaar binnen de categorie Beste Korte Documentaire: Daddy and the Warlord (BNNVARA) en het speelfilmdebuut van regisseur Michiel van Erp: Niemand in de Stad, openingsfilm Nederlands Filmfestival in september 2018 en negen keer genomineerd voor de Gouden Kalveren 2019

Periode
Sart december of januari 2020 tot juni of juli 2020 (5 of 6 maanden)

Functie eisen / profiel
Jij: neemt initiatief, bent enthousiast, creatief en spontaan, je bent niet bang om de telefoon aan te nemen, je hebt een rijbewijs, een grote interesse in de documentaires die wij produceren en je kan vooruit denken. Kennis van Adobe Premier, Adobe Photoshop en Indesign is echt een hele grote pré!

Wat bieden wij?
De Familie Film & TV biedt jou een veelzijdige stage waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en de ruimte om je te ontwikkelen. Het kantoor van De Familie Film & TV is een gezellige werkplek met leuke collega’s (en soms zelfs een kantoorhond) aan de Amstel en een vergoeding van 350,- op basis van een fulltime stage. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, en heb je zin om met ons mee te borrelen?

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: De Familie Film & TV
login om te reageren op dit bericht
Op: 15-10-2019 / 98 x bekeken
Categorie: Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op: 21-12-2019
bekijk profiel