VERS IS OM!

Het is officieel zover, onze nieuwe identiteit is een feit. Eindelijk kunnen we dit goede nieuws met jullie delen. Het afgelopen jaar zijn we achter de schermen hard bezig geweest om alles te vernieuwen en VERS in een nieuw jasje te steken. Naast deze rebranding hebben we ook een geheel nieuwe website, dus neem vooral een kijkje!

Er is zelfs nog meer naast een nieuwe identiteit en website. We gaan ons voortaan ook richten op XR-makers, zo breiden we ons netwerk uit. Daarnaast nemen we afscheid van de verouderde profielen en het prikbord, om plaats te maken voor een levendige online Discord. Hierdoor wordt het nog makkelijker om in contact te komen met andere makers. Je kunt onder andere gebruikmaken van de vacaturepagina om oproepen te plaatsen, of je kunt er juist op zoek gaan naar werk in het filmvak. Mocht je nog geen lid zijn, twijfel dan niet langer en profiteer van al onze lidmaatschapsvoordelen.

Word onderdeel van de VERS-community:

  • De gloednieuwe VERS Discord, jouw directe verbinding met een netwerk van nieuwe film-, tv- en XR-makers!
  • Geniet kosteloos van de maandelijkse events met uiteenlopende onderwerpen en inspirerende sprekers.
  • Beleef gratis het jaarlijkse festival, het hoogtepunt van VERS! Hier moet je gewoon bij zijn!
  • Ontvang het VERS Magazine, boordevol verhalen, tips en inspiratie! Hiervoor zullen jullie eind van de maand een opt-in ontvangen, mis die dus niet!
  • Profiteer van diverse kortingen, onder andere korting op je Cineville-abonnement. Check de vele andere voordelen op de website.
  • Sluit je aan bij de bruisende VERS-community, leg connecties, ontmoet gelijkgestemden en geef jouw carrière een boost tijdens de vele borrels en evenementen.